YouSee siger farvel til taletidskort

KORT NYT: Hvis du har et YouSee taletidskort så bliver 2020 året, hvor signalet forsvinder.

Efter en nærmest uendelig årrække med taletidskort, er denne epoke i telebranchen snart slut. Fra den 19. februar 2020 lukkes adgangen til optankning af taletidskort hos landets største operatør YouSee.

Følgende produkter lukkes ned: MobilTid, MobilTid Online, MobilTid Månedskort og Bredbånd-2-Go Cash.

Årsagen til lukningen er mindre interesse for lige at snuppe et mobilnummer i supermarkedet. Ifølge YouSee er almindelige abonnementer nu så billige, at det giver bedre mening for kunderne at købe disse.

Indtil udgangen af 2019 kan taletidsprodukterne stadig købes. Taletiden kan benyttes ind til gyldighedsperioden udløber, men optankning og aktivering er kun muligt frem til den 19. februar 2020.

YouSee har netop varslet kunderne med et taletidskort om, at produktet ophører.

Brugere, som ønsker at få et indestående på et taletidskort udbetalt, skal betale et gebyr på 35 kroner. Kun saldi over 35 kroner vil kunne tilbagebetales, oplyser YouSee til MereMobil.dk.

MobilTid taletidskortet har en minutpris på 2,6 kroner. En SMS koster 75 øre mens opkaldsafgiften er 99 øre. Prisen for data er 9 øre per megabyte.

I februar 2016 lukkede Telenor for salg af taletidskort. Telia stoppede året efter.

Hvis du vil se hvad taletids-priserne var i 2014 så følg dette link.

YouSee Mobiltid
Priserne på Mobiltid hos YouSee den 20. november 2019 (Foto: MereMobil.dk)

Over en million taletidskort

I andet halvår 2008 var der 1.077.668 taletidskort i Danmark. YouSee (dengang TDC) havde 335.792 kunder på taletidsprodukter. Telia var med 318.611 den største konkurrent.

10 år senere var YouSee / TDCs kundetal faldet til 82.966. Det samlede antal kort i markedet var nu 479.031. Det viser tal fra Telestatistik der udgives af Energistyrelsen.

YouSee har haft deres mobile taletidskort tilgængelige i 6.000 butikker fordelt over hele landet.

Taletidskort har ikke krævet nogen form for registrering. Det har således været muligt at købe et kort, og benytte det, uden nogen vidste hvem der havde det pågældende nummer.

Mere til historien

Ifølge de seneste tilgængelige tal er Lebara og Lycamobile størst på taletidskort. Disse havde i andet halvår 2018 henholdsvis 202.744 og 187.377 taletidskort i omløb.

Dette skal du vide om YouSee Play

YouSee Play koster fra 299 til 599 kroner om måneden. Se her hvad du får for pengene.

(mere…)
YouSee sætter igen prisen op på TV

Igen! Igen! Igen! Priserne stiger hos YouSee på TV og bredbånd.

(mere…)
Nu kommer ’Telmore Play’ til dit TV

YouSee Play er et nyt alternativ til flow-tv-løsningen. Traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester kombineres.

(mere…)
YouSee lukker app - sådan berører det dig

YouSee lukker voicemail-appen og sletter gemte beskeder. Her får du en guide til, hvordan du undgår at miste gemte beskeder.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram