Rettelser til Beskeder og Mail på iPhone og iPad

KORT NYT: Du kan nu hente iOS 13.2.3 og iPadOS 13.2.3. Der er rettelser til blandt andet Beskeder og Mail.

Som jeg har skrevet tidligere, så vælter det ud med opdateringer til iPhone og iPad dette efterår. Apples 13-serie på softwareplatformen er tilsyneladende sendt for tidligt på markedet, for rettelserne kommer ret ofte.

Med iOS og iPadOS 13.2.3 rettes en fejl hvor links og fotos ikke altid blev vist i den detaljerede oversigt i Beskeder, skriver Apple. Dette gælder på iPhone såvel som iPad.

Søgninger i Mail, Arkiver, Noter og i selve styresystemet fejlede ind i mellem. Dette er også rettet. Det samme gælder en fejl, der forhindrede apps i at opdatere deres indhold i baggrunden.

I Apples indbyggede mailprogram, Mail, kunne brugerne ikke altid hente nye mails. Exchange-konti fejlede desuden når brugerne forsøgte at inkludere og citere indhold i en mail.

Med andre ord. Hvis du har oplevet fejl i Beskeder, Mail og ved søgning på din enhed, så er det en god idé at opdatere til iOS- og iPadOS 13.2.3.

Mere til historien

Det er kun en god uges tid siden, at Apple udsendte iOS- og iPadOS 13.2.2. Her blev der fokuseret på en fejl hvor brugerne kunne miste forbindelsen til mobilnettet efter afslutningen af en samtale.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
119 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram