Rettelser til Beskeder og Mail på iPhone og iPad

111

KORT NYT: Du kan nu hente iOS 13.2.3 og iPadOS 13.2.3. Der er rettelser til blandt andet Beskeder og Mail.

Som jeg har skrevet tidligere, så vælter det ud med opdateringer til iPhone og iPad dette efterår. Apples 13-serie på softwareplatformen er tilsyneladende sendt for tidligt på markedet, for rettelserne kommer ret ofte.

Med iOS og iPadOS 13.2.3 rettes en fejl hvor links og fotos ikke altid blev vist i den detaljerede oversigt i Beskeder, skriver Apple. Dette gælder på iPhone såvel som iPad.

Søgninger i Mail, Arkiver, Noter og i selve styresystemet fejlede ind i mellem. Dette er også rettet. Det samme gælder en fejl, der forhindrede apps i at opdatere deres indhold i baggrunden.

I Apples indbyggede mailprogram, Mail, kunne brugerne ikke altid hente nye mails. Exchange-konti fejlede desuden når brugerne forsøgte at inkludere og citere indhold i en mail.

Med andre ord. Hvis du har oplevet fejl i Beskeder, Mail og ved søgning på din enhed, så er det en god idé at opdatere til iOS- og iPadOS 13.2.3.

Mere til historien

Det er kun en god uges tid siden, at Apple udsendte iOS- og iPadOS 13.2.2. Her blev der fokuseret på en fejl hvor brugerne kunne miste forbindelsen til mobilnettet efter afslutningen af en samtale.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
111 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer