Rettelser til Beskeder og Mail på iPhone og iPad

KORT NYT: Du kan nu hente iOS 13.2.3 og iPadOS 13.2.3. Der er rettelser til blandt andet Beskeder og Mail.

Som jeg har skrevet tidligere, så vælter det ud med opdateringer til iPhone og iPad dette efterår. Apples 13-serie på softwareplatformen er tilsyneladende sendt for tidligt på markedet, for rettelserne kommer ret ofte.

Med iOS og iPadOS 13.2.3 rettes en fejl hvor links og fotos ikke altid blev vist i den detaljerede oversigt i Beskeder, skriver Apple. Dette gælder på iPhone såvel som iPad.

Søgninger i Mail, Arkiver, Noter og i selve styresystemet fejlede ind i mellem. Dette er også rettet. Det samme gælder en fejl, der forhindrede apps i at opdatere deres indhold i baggrunden.

I Apples indbyggede mailprogram, Mail, kunne brugerne ikke altid hente nye mails. Exchange-konti fejlede desuden når brugerne forsøgte at inkludere og citere indhold i en mail.

Med andre ord. Hvis du har oplevet fejl i Beskeder, Mail og ved søgning på din enhed, så er det en god idé at opdatere til iOS- og iPadOS 13.2.3.

Mere til historien

Det er kun en god uges tid siden, at Apple udsendte iOS- og iPadOS 13.2.2. Her blev der fokuseret på en fejl hvor brugerne kunne miste forbindelsen til mobilnettet efter afslutningen af en samtale.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
119 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram