Rettelser til Beskeder og Mail på iPhone og iPad

KORT NYT: Du kan nu hente iOS 13.2.3 og iPadOS 13.2.3. Der er rettelser til blandt andet Beskeder og Mail.

Som jeg har skrevet tidligere, så vælter det ud med opdateringer til iPhone og iPad dette efterår. Apples 13-serie på softwareplatformen er tilsyneladende sendt for tidligt på markedet, for rettelserne kommer ret ofte.

Med iOS og iPadOS 13.2.3 rettes en fejl hvor links og fotos ikke altid blev vist i den detaljerede oversigt i Beskeder, skriver Apple. Dette gælder på iPhone såvel som iPad.

Søgninger i Mail, Arkiver, Noter og i selve styresystemet fejlede ind i mellem. Dette er også rettet. Det samme gælder en fejl, der forhindrede apps i at opdatere deres indhold i baggrunden.

I Apples indbyggede mailprogram, Mail, kunne brugerne ikke altid hente nye mails. Exchange-konti fejlede desuden når brugerne forsøgte at inkludere og citere indhold i en mail.

Med andre ord. Hvis du har oplevet fejl i Beskeder, Mail og ved søgning på din enhed, så er det en god idé at opdatere til iOS- og iPadOS 13.2.3.

Mere til historien

Det er kun en god uges tid siden, at Apple udsendte iOS- og iPadOS 13.2.2. Her blev der fokuseret på en fejl hvor brugerne kunne miste forbindelsen til mobilnettet efter afslutningen af en samtale.

Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
119 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram