Fik du opdateret din iPhone?

KORT NYT: Fejlrettelsen iOS 13.2.2 kan hentes nu. Oplever du at miste forbindelsen til mobilnettet efter en samtale, skal du opdatere med det samme.

iOS 13.2.2
Fejlrettelser i iOS 13.2.2 (Foto: MereMobil.dk)

Lanceringen af iOS 13 har langt fra været smertefri for Apple. Siden den 19. september hvor den første version kom ud, er adskillige opdateringer drysset ud til iPhone-ejerne.

Blandt de mange vigtige opdateringer har været iOS 13.1.3 som rettede en fejl, hvor iPhones spontant frakoblede forbindelsen mellem telefonen og bilers infotainmentsystem. Andre Bluetooth-baserede enheder var også ramt.

Nu ligger endnu en opdatering kl. Den hedder iOS 13.2.2. Her løses en anden irriterende fejl.

Fejlen fik apps, der kørte i baggrunden til at lukke ned hurtigere end sædvanligt. I nogle situationer mistede brugerne også afspilningsplaceringen i en YouTube-video, hvis der blev skiftet mellem forskellige apps. Åbne vinduer i Safari har desuden har desuden reloaded sig selv – ligeledes ved skift mellem apps.

Apple arbejder sideløbende med iOS 13.3, der netop er kommet ud i en betaversion. Her blev de nævnte fejl også løst, men nu ruller Apple altså rettelsen ud til brugerne, før den næste større opdatering er klar. Det kan tyde på, at Apple anser rettelserne som vigtige.

Nogle brugere har også oplevet, at iPhonen kortvarigt mistede forbindelsen til mobilnetværket (tale og data) efter afslutningen af en samtale. Denne fejl er også rettet.

Du kan hente iOS 13.2.2 via Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.

TIP: 13 nyheder du skal kende i iOS 13

Mere til historien

Sideløbende med iOS 13.2.2 er en tilsvarende rettelse sendt ud til iPad. Denne hedder iPadOS 13.2.2.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram