Fik du opdateret din iPhone?

KORT NYT: Fejlrettelsen iOS 13.2.2 kan hentes nu. Oplever du at miste forbindelsen til mobilnettet efter en samtale, skal du opdatere med det samme.

iOS 13.2.2
Fejlrettelser i iOS 13.2.2 (Foto: MereMobil.dk)

Lanceringen af iOS 13 har langt fra været smertefri for Apple. Siden den 19. september hvor den første version kom ud, er adskillige opdateringer drysset ud til iPhone-ejerne.

Blandt de mange vigtige opdateringer har været iOS 13.1.3 som rettede en fejl, hvor iPhones spontant frakoblede forbindelsen mellem telefonen og bilers infotainmentsystem. Andre Bluetooth-baserede enheder var også ramt.

Nu ligger endnu en opdatering kl. Den hedder iOS 13.2.2. Her løses en anden irriterende fejl.

Fejlen fik apps, der kørte i baggrunden til at lukke ned hurtigere end sædvanligt. I nogle situationer mistede brugerne også afspilningsplaceringen i en YouTube-video, hvis der blev skiftet mellem forskellige apps. Åbne vinduer i Safari har desuden har desuden reloaded sig selv – ligeledes ved skift mellem apps.

Apple arbejder sideløbende med iOS 13.3, der netop er kommet ud i en betaversion. Her blev de nævnte fejl også løst, men nu ruller Apple altså rettelsen ud til brugerne, før den næste større opdatering er klar. Det kan tyde på, at Apple anser rettelserne som vigtige.

Nogle brugere har også oplevet, at iPhonen kortvarigt mistede forbindelsen til mobilnetværket (tale og data) efter afslutningen af en samtale. Denne fejl er også rettet.

Du kan hente iOS 13.2.2 via Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.

TIP: 13 nyheder du skal kende i iOS 13

Mere til historien

Sideløbende med iOS 13.2.2 er en tilsvarende rettelse sendt ud til iPad. Denne hedder iPadOS 13.2.2.

Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
iPhone og Android-telefoner kan dele opladere fra 2024

Apple skal indføre USB-C på iPhone, hvis de vil markedsføre og sælge telefonen i de europæiske lande. Meldingen kommer fra Europa Parlamentet.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
De vigtigste nyheder i iOS 16

OVERBLIK: Nyhederne omkring iOS 16-opdateringen til iPhone står i kø. Her er de vigtigste.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram