Fik du opdateret din iPhone?

15

KORT NYT: Fejlrettelsen iOS 13.2.2 kan hentes nu. Oplever du at miste forbindelsen til mobilnettet efter en samtale, skal du opdatere med det samme.

iOS 13.2.2
Fejlrettelser i iOS 13.2.2 (Foto: MereMobil.dk)

Lanceringen af iOS 13 har langt fra været smertefri for Apple. Siden den 19. september hvor den første version kom ud, er adskillige opdateringer drysset ud til iPhone-ejerne.

Blandt de mange vigtige opdateringer har været iOS 13.1.3 som rettede en fejl, hvor iPhones spontant frakoblede forbindelsen mellem telefonen og bilers infotainmentsystem. Andre Bluetooth-baserede enheder var også ramt.

Nu ligger endnu en opdatering kl. Den hedder iOS 13.2.2. Her løses en anden irriterende fejl.

Fejlen fik apps, der kørte i baggrunden til at lukke ned hurtigere end sædvanligt. I nogle situationer mistede brugerne også afspilningsplaceringen i en YouTube-video, hvis der blev skiftet mellem forskellige apps. Åbne vinduer i Safari har desuden har desuden reloaded sig selv – ligeledes ved skift mellem apps.

Apple arbejder sideløbende med iOS 13.3, der netop er kommet ud i en betaversion. Her blev de nævnte fejl også løst, men nu ruller Apple altså rettelsen ud til brugerne, før den næste større opdatering er klar. Det kan tyde på, at Apple anser rettelserne som vigtige.

Nogle brugere har også oplevet, at iPhonen kortvarigt mistede forbindelsen til mobilnetværket (tale og data) efter afslutningen af en samtale. Denne fejl er også rettet.

Du kan hente iOS 13.2.2 via Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.

TIP: 13 nyheder du skal kende i iOS 13

Mere til historien

Sideløbende med iOS 13.2.2 er en tilsvarende rettelse sendt ud til iPad. Denne hedder iPadOS 13.2.2.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer