Facebook har lanceret betalingsløsningen Facebook Pay

KORT NYT: Facebook vil være konkurrent til MobilePay. Det bliver snart muligt at overføre penge til dine venner via både Facebook og Instagram. Dog ikke klar til danskerne endnu.

Facebook har oplyst, at de er klar med betalingsløsningen Facebook Pay, der gør det muligt at foretage betalinger via Facebook, Facebook Messenger, Instagram og WhatsApp.

Din favoritapp er ikke længere Facebook

Facebook Pay giver også mulighed for at overføre penge fra person til person – præcis som det kendes fra eksempelvis MobilePay. Derudover vil det også være muligt at købe produkter og donere penge til velgørenhedsindsamlinger på Facebook med Facebook Pay. Det skriver Computerworld.dk.

VIDEO: På besøg hos Facebook Odense – kom med

I første omgang er Facebook Pay tilgængelig for de amerikanske Facebook-brugere, men det oplyses at Facebook vil gøre betalingsløsningen tilgængelig for brugere i andre lande, samt brugere af Instagram og WhatsApp, som begge er ejet af Facebook.

Det er uvist, hvornår tjenesten kommer til Danmark.

Mere til historien

Facebook møder netop nu en masse modstand pga. deres kryptovaluta-projekt Libra. Dette har dog intet med Facebook Pay at gøre.

Facebook-ejer får rekordbøde for at sende data til USA

Nej, Meta ! I må IKKE sende vores data til USA.

(mere…)
Useriøst Facebook! Er I virkelig så ligeglade?

Din Facebook-konto er hacket og du har mistet kontakten til dine venner. Hvad gør du? Intet! Facebook-ejeren er ligeglad.

(mere…)
Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
Stor ændring på vej til Facebook

Inden længe vender en kærkommen funktion tilbage til Facebook-appen. ...måske for at presse Snapchat.

(mere…)
Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram