Facebook har lanceret betalingsløsningen Facebook Pay

3

KORT NYT: Facebook vil være konkurrent til MobilePay. Det bliver snart muligt at overføre penge til dine venner via både Facebook og Instagram. Dog ikke klar til danskerne endnu.

Facebook har oplyst, at de er klar med betalingsløsningen Facebook Pay, der gør det muligt at foretage betalinger via Facebook, Facebook Messenger, Instagram og WhatsApp.

Din favoritapp er ikke længere Facebook

Facebook Pay giver også mulighed for at overføre penge fra person til person – præcis som det kendes fra eksempelvis MobilePay. Derudover vil det også være muligt at købe produkter og donere penge til velgørenhedsindsamlinger på Facebook med Facebook Pay. Det skriver Computerworld.dk.

VIDEO: På besøg hos Facebook Odense – kom med

I første omgang er Facebook Pay tilgængelig for de amerikanske Facebook-brugere, men det oplyses at Facebook vil gøre betalingsløsningen tilgængelig for brugere i andre lande, samt brugere af Instagram og WhatsApp, som begge er ejet af Facebook.

Det er uvist, hvornår tjenesten kommer til Danmark.

Mere til historien

Facebook møder netop nu en masse modstand pga. deres kryptovaluta-projekt Libra. Dette har dog intet med Facebook Pay at gøre.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer