Verdens tyndeste robuste smartphone er på vej i handlen

Cat er klar med verdens tyndeste robuste smartphone. Sådan præsenterer de i hvert fald selv Cat S52. Se specifikationer, pris og tilgængelighed her.

Cat S52 (Foto: Cat)
Cat S52 (Foto: Cat)

Cat er klar med en ny smartphone, der har fået navnet S52. Og ifølge Cat, så er S52 verdens tyndeste robuste smartphone.

Cat S52 er ikke en smartphone, som henvender sig til alle. Men i særdeleshed henvender dig sig til folk, som arbejder i byggebranchen eller andre håndværksbrancher. Ligesom den måske også kunne være ønsket hos mange småbørnsfamilier for vi kender jo alle det med, at telefonen nogle gange skal holde til mere end den egentlig er designet til.

Telefonen kommer med IP68-certificering, ekstra beskyttelse mod støv og er også godkendt til MIL-SPEC 810G standarden. Cat S52 er 9,69 millimeter tyk og har en vægt på 210 gram. Skærmen er af typen Gorilla Glass 6 – og derudover er skærmen også sænket en smule ned under telefonens ramme, hvilket giver bedre beskyttelse. Derfor behøver man ifølge producenten ikke et cover til telefonen.

Her kører vi en mobil i vaskehallen (ekstrem test)

Men det er ikke alt. Cat S52 er nemlig også blevet testet for termiske stød, ekstremt høje og lave tryk, salttåge og faldtestet gentagne gange på beton fra op til 1,5 meter, og den kan holde til at blive helt dækket af vand. . Og så kan den overlever -30°C til 65°C i op til 24 timer.

Cat S52 (Foto: Cat)
Cat S52 (Foto: Cat)

Designmæssigt ligner Cat S52 ikke den typiske håndværkertelefon. Specifikationerne er også ganske fornuftige. Cat S52 kommer med en 5,65 tommer skærm med HD-opløsning, MediaTek Helio P35-chipsæt, 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse, understøtter hukommelseskort, 3.100mAh batteri og en nærmest stock Android-version. Fra salgsæsken er det Android 9, som er understøttet. Men producenten oplyser, at den også vil blive opdateret til Android 10. Ligesom den vil modtage sikkerhedsrettelser cirka hver tredje måned.

Kameraet er på 12 megapixels og har en blænde på f/1.8 og frontkameraet er på 8 megapixels. Derudover kan man også glæde sig til FM-radio, 3.5mm jackstik, fingeraftrykslæser og hurtig opladning.

Skærmen kan desuden benyttes både med våde fingre og handsker.

Cat S52 kan forudbestilles allerede nu og lander endeligt i handlen fra den 12. november 2019. Her vil den blandt andet blive forhandlet hos ATEA og TDC B2B. Den vejledende pris er 3.890 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Cat har tidligere foretaget en undersøgelse, der viser størstedelen af de, som køber en Cat-telefon, tidligere har haft en anden, der er blevet smadret på den ene eller anden måde.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram