Nokia 8.1 blev første Nokia med Android 10

Nokia har været gode til, at opdatere deres produkter. Med Android 10 er det ingen undtagelse. Nu er Nokia 8.1 opdateret med Android 10.

Nokia 8.1
Nokia 8.1 (Foto: HMD Global)

HMD Global, der står bag Nokia-brandet, annoncerede tidligere i oktober, at de startede udrulningen af Android 10 til Nokia 8.1. Har du ikke modtaget opdateringen til din enhed, så er det kun et spørgsmål om tid.

Dermed blev Nokia 8.1 den første Nokia-telefon, som har modtaget Android 10.

Nokia 7.2, Nokia 6.2 og tre andre nyheder

HMD Global var en af de første producenter til, at udrulle Android 8 og Android 9 opdateringerne og tendensen fortsætter altså med Android 10.

Nokia 8.1 er også den første Android-telefon med Qualcomm Snapdragon 710-processoren, som opdateres til Android 10.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

-”Vi har i HMD en softwareopdateringsforpligtelse, som vi altid leverer den bedste oplevelse til vores kunder – uanset hvilken Nokia-telefon de har. Vi lovede en hurtig udrulning af Android Oreo og Android Pie på tværs af vores portefølje, og nu forpligter vi os til samme hurtige udrulning af Android 10 til først Nokia 8.1 og i de kommende måneder til resten af vores produktudvalg,” siger Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Mobilkøberne har også fundet ud af, at Nokia-telefonerne er blandt de førende, når det kommer til software- og sikkerhedsopdateringer. Der lægges vægt på de månedlige sikkerheds- og større styresystems-opdateringer hos HMD Global uanset, hvilken prisklasse ens smartphone tilhører.

Nokia oplyser også, at de sigter mod at være klar med flere opdateringer til resten af deres produkt portefølje i starten af 2020.

Her er Nokias Android 10-planer

Mere til historien

Da HMD Global startede med Nokia-brandet genoplivede de nogle af de klassiske Nokia-modeller. Hvis du kunne tænke dig at se, hvilke retro-telefoner, der stadigvæk blev brugt i sommeren 2018, så kan du se listen her.

Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram