Nokia 8.1 blev første Nokia med Android 10

Nokia har været gode til, at opdatere deres produkter. Med Android 10 er det ingen undtagelse. Nu er Nokia 8.1 opdateret med Android 10.

Nokia 8.1
Nokia 8.1 (Foto: HMD Global)

HMD Global, der står bag Nokia-brandet, annoncerede tidligere i oktober, at de startede udrulningen af Android 10 til Nokia 8.1. Har du ikke modtaget opdateringen til din enhed, så er det kun et spørgsmål om tid.

Dermed blev Nokia 8.1 den første Nokia-telefon, som har modtaget Android 10.

Nokia 7.2, Nokia 6.2 og tre andre nyheder

HMD Global var en af de første producenter til, at udrulle Android 8 og Android 9 opdateringerne og tendensen fortsætter altså med Android 10.

Nokia 8.1 er også den første Android-telefon med Qualcomm Snapdragon 710-processoren, som opdateres til Android 10.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

-”Vi har i HMD en softwareopdateringsforpligtelse, som vi altid leverer den bedste oplevelse til vores kunder – uanset hvilken Nokia-telefon de har. Vi lovede en hurtig udrulning af Android Oreo og Android Pie på tværs af vores portefølje, og nu forpligter vi os til samme hurtige udrulning af Android 10 til først Nokia 8.1 og i de kommende måneder til resten af vores produktudvalg,” siger Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Mobilkøberne har også fundet ud af, at Nokia-telefonerne er blandt de førende, når det kommer til software- og sikkerhedsopdateringer. Der lægges vægt på de månedlige sikkerheds- og større styresystems-opdateringer hos HMD Global uanset, hvilken prisklasse ens smartphone tilhører.

Nokia oplyser også, at de sigter mod at være klar med flere opdateringer til resten af deres produkt portefølje i starten af 2020.

Her er Nokias Android 10-planer

Mere til historien

Da HMD Global startede med Nokia-brandet genoplivede de nogle af de klassiske Nokia-modeller. Hvis du kunne tænke dig at se, hvilke retro-telefoner, der stadigvæk blev brugt i sommeren 2018, så kan du se listen her.

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram