Nokia 8.1 blev første Nokia med Android 10

1

Nokia har været gode til, at opdatere deres produkter. Med Android 10 er det ingen undtagelse. Nu er Nokia 8.1 opdateret med Android 10.

Nokia 8.1
Nokia 8.1 (Foto: HMD Global)

HMD Global, der står bag Nokia-brandet, annoncerede tidligere i oktober, at de startede udrulningen af Android 10 til Nokia 8.1. Har du ikke modtaget opdateringen til din enhed, så er det kun et spørgsmål om tid.

Dermed blev Nokia 8.1 den første Nokia-telefon, som har modtaget Android 10.

Nokia 7.2, Nokia 6.2 og tre andre nyheder

HMD Global var en af de første producenter til, at udrulle Android 8 og Android 9 opdateringerne og tendensen fortsætter altså med Android 10.

Nokia 8.1 er også den første Android-telefon med Qualcomm Snapdragon 710-processoren, som opdateres til Android 10.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

-”Vi har i HMD en softwareopdateringsforpligtelse, som vi altid leverer den bedste oplevelse til vores kunder – uanset hvilken Nokia-telefon de har. Vi lovede en hurtig udrulning af Android Oreo og Android Pie på tværs af vores portefølje, og nu forpligter vi os til samme hurtige udrulning af Android 10 til først Nokia 8.1 og i de kommende måneder til resten af vores produktudvalg,” siger Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Mobilkøberne har også fundet ud af, at Nokia-telefonerne er blandt de førende, når det kommer til software- og sikkerhedsopdateringer. Der lægges vægt på de månedlige sikkerheds- og større styresystems-opdateringer hos HMD Global uanset, hvilken prisklasse ens smartphone tilhører.

Nokia oplyser også, at de sigter mod at være klar med flere opdateringer til resten af deres produkt portefølje i starten af 2020.

Her er Nokias Android 10-planer

Mere til historien

Da HMD Global startede med Nokia-brandet genoplivede de nogle af de klassiske Nokia-modeller. Hvis du kunne tænke dig at se, hvilke retro-telefoner, der stadigvæk blev brugt i sommeren 2018, så kan du se listen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer