Kendt mobilproducent lukkes ind i varmen

Endnu et teleselskab tager chancen og giver plads til en gammelkendt mobilproducent, der engang var en af de rigtigt store.

I skyggen af Samsung, Huawei og Apple rumsterer flere mindre spillere. Selvom ens varemærke ikke længere er top-of-mind blandt mobilkøberne, så kan man jo godt klare sig fint.

Et eksempel på det er Motorola.

Ved lanceringen af Motorola One Zoom er teleselskabet 3 nu også med på vognen og har taget Motorola ind i varmen.

Det betyder, at det Lenovo-ejede mobilbrand, Motorola, nu er på hylderne hos Telia, Telenor og 3. Desuden forhandles de også hos søsterselskaberne Oister og Call Me samt i Elgiganten og Proshop.

Motorola har gennem de seneste to år lanceret en række smartphones i en prisvenlig kategori. Fælles for dem alle er, at de verden over har modtaget gode anmeldelser. Måske netop tilfredsheden hos anmeldere og kunder har været med til at sikre Motorola hyldeplads i salgskanalerne.

Motorola One Zoom flytter forventningerne

 – ”Det er vigtigt for os at have en fornuftig balance i vores sortiment. Derfor er vi glade for igen at kunne tilbyde vores kunder smartphones fra Motorola, der for mange er et af de mest ikoniske mobilmærker. Den nye Motorola One Zoom har nogle unikke funktioner og en skarp pris, som placerer den rigtig godt i markedet. Det gør den til et attraktivt valg for en bred målgruppe – den prisbevidste smartphonebruger, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten,” fortæller David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked til MereMobil.dk.

Selvom det lige nu går godt for Motorola, der blandt andet ligger foran Sony, OnePlus og Nokia, er der stadig lang vej. Eksempelvis er produkterne endnu ikke at finde hos landets største teleselskab YouSee eller ved Telmore.

På MereMobil.dk har vi over en bred kam været meget glade for Motorolas telefoner. Jeg er ikke altid begejstret for designet, men jeg medgiver, at på funktionaliteten klarer de sig godt.

Her synes jeg det er værd at bemærke, at Motorola ikke laver om på Android. Samtidigt er de tydelige omkring, hvilke opdateringer køberne skal forvente at modtage til deres telefon fremadrettet. Det er med til at gøre telefonerne til et trygt valg.

ANMELDELSE: Motorola One Vision er den eneste du behøver


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.Mere til historien

Motorola har hidtil ikke haft en egentlig topmodel på markedet. Strategien er, at opbygge kendskabet og en tilfreds brugerskare i mellemklassen. Det er i øvrigt den samme strategi, som Huawei tidligere ganske succesfuldt har anvendt.

Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Motorola vil flytte grænser med nyt mobilkoncept og AI

En Motorola-telefon med bøjelig skærm og tunede AI-funktioner er fremvist. Det er en spændende konceptmobil.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Se detaljerne om Motorolas nye lavpristelefoner

I løbet af september ventes det, at Motorola lancerer mindst to nye modeller i Moto G-serien. Her er detaljerne.

(mere…)
Er den innovativ? Kom tæt på Motorola Razr 40 Ultra

VIDEO: Dette er måske den mest innovative klaptelefon netop nu. Her sammenligner jeg Motorola Razr 40 Ultra med Samsung Galaxy Z Flip5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram