Kan Apple true Netflix og HBO med Apple TV+?

Apple er klar med deres nye streamingtjeneste 1. november, men kan den klare sig i konkurrencen mod Netflix, HBO og Disney?

Apple TV+
Apple TV+

Apple meldte ud tidligere i år, at de er klar med streamingtjenesten Apple TV+. Tjenesten lanceres den 1. november til en pris på 39 kroner om måneden. Dette lyder meget konkurrencedygtigt, da de 39 kroner dækker alle i husstanden, der er med i Familiedeling.

Tjenesten vil indeholde film og TV-serier, hvor noget af det er originalt indhold produceret til Apple TV+ og andet indhold kommer fra andre producenter. Derfor er bagkataloget heller ikke stort, men vil blive udbygget stille og roligt.

Netop nu sidder særligt Netflix og HBO på streamingmarkedet, men også Amazon og Disney har oplyst, at de vil være med i konkurrencen om kundernes gejst.

I Danmark har Netflix en markedsandel på omkring 50 procent. Men da mange danskere har også en iPhone, Mac eller andet Apple-produkt kan Apple måske hurtigt opbygge en brugerskare.

Noget af det første, som får premiere, på Apple TV+ er ”Morning Show”, som er med blandt andet Jennifer Aniston og Reese Witherspoon. Traileren er allerede, efter blot 3 uger, set mere end 24 millioner gange.

Trailer til “The Morning Show”

Foruden ”The Morning Show”, så har Steven Spielberg også stået bag science fiction-serien ”Amazing Stories” og skuespilleren Jason Momoa spiller hovedrollen i serien ”See".

Om Apple får held med deres markedsføringskampagne for den nye tjeneste, er svært at sige. Det kræver indholdet fanger seerne.

Du får gratis adgang til Apple TV+ i et år, hvis du køber en ny iPhone, Mac eller iPad og ellers er der generelt 7 dages gratis prøvetid. Det koster derefter 39 kroner om måneden at have et abonnement til Apple TV+.

Apples Netflix-konkurrent følger gratis med en ny iPhone

Tror du, at Apple får succes med deres streamingtjeneste?

Mere til historien

Apple TV+ bliver tilgængelig i mere end 100 lande fra 1. november, hvor tjenesten også åbner i Danmark.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram