Kan Apple true Netflix og HBO med Apple TV+?

Apple er klar med deres nye streamingtjeneste 1. november, men kan den klare sig i konkurrencen mod Netflix, HBO og Disney?

Apple TV+
Apple TV+

Apple meldte ud tidligere i år, at de er klar med streamingtjenesten Apple TV+. Tjenesten lanceres den 1. november til en pris på 39 kroner om måneden. Dette lyder meget konkurrencedygtigt, da de 39 kroner dækker alle i husstanden, der er med i Familiedeling.

Tjenesten vil indeholde film og TV-serier, hvor noget af det er originalt indhold produceret til Apple TV+ og andet indhold kommer fra andre producenter. Derfor er bagkataloget heller ikke stort, men vil blive udbygget stille og roligt.

Netop nu sidder særligt Netflix og HBO på streamingmarkedet, men også Amazon og Disney har oplyst, at de vil være med i konkurrencen om kundernes gejst.

I Danmark har Netflix en markedsandel på omkring 50 procent. Men da mange danskere har også en iPhone, Mac eller andet Apple-produkt kan Apple måske hurtigt opbygge en brugerskare.

Noget af det første, som får premiere, på Apple TV+ er ”Morning Show”, som er med blandt andet Jennifer Aniston og Reese Witherspoon. Traileren er allerede, efter blot 3 uger, set mere end 24 millioner gange.

Trailer til “The Morning Show”

Foruden ”The Morning Show”, så har Steven Spielberg også stået bag science fiction-serien ”Amazing Stories” og skuespilleren Jason Momoa spiller hovedrollen i serien ”See".

Om Apple får held med deres markedsføringskampagne for den nye tjeneste, er svært at sige. Det kræver indholdet fanger seerne.

Du får gratis adgang til Apple TV+ i et år, hvis du køber en ny iPhone, Mac eller iPad og ellers er der generelt 7 dages gratis prøvetid. Det koster derefter 39 kroner om måneden at have et abonnement til Apple TV+.

Apples Netflix-konkurrent følger gratis med en ny iPhone

Tror du, at Apple får succes med deres streamingtjeneste?

Mere til historien

Apple TV+ bliver tilgængelig i mere end 100 lande fra 1. november, hvor tjenesten også åbner i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram