Apples Netflix-konkurrent følger gratis med en ny iPhone

Apple TV+ følger gratis med, når du køber en ny iPhone, iPad, Mac, Apple TV eller iPod Touch.

Den 1. november 2019 sætter Apple stikket i til film- og serietjenesten Apple TV+. Modsat konkurrenterne HBO, Netflix, ViaPlay og TV 2 Play så satser Apple udelukkende på originalt indhold.

Det mest bemærkelsesværdige ved Apple TV+ er prisen.

Apple TV+ koster 39 kroner om måneden. Det er betydeligt billigere end konkurrerende tjenester. Omvendt så har Apple TV+ mindre indhold i posen, men det er til gengæld eksklusivt.

Prisen dækker hele familien, da Apple TV+ abonnementet understøtter Familiedeling.

GUIDE: Familiedeling på iPhone og iPad – sådan kommer du i gang

Derudover så giver Apple tjenesten et kæmpe skub fremad, som konkurrenterne ikke har mulighed for.

Når du fra den 10. september køber en ny iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller iPod Touch så følger der ét års gratis abonnement til tjenesten med ved købet af enheden.

Det gratis abonnement kan aktiveres fra den 1. november 2019. Fra købet har brugeren tre måneder til at aktivere den 12 måneders lange prøveperiode, oplyser Apple


✅ Var det en interessant artikel? Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du hver uge et mobiloverblik i indbakken, så du altid er opdateret. Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.


Mere til historien

Apple har også fortalt om prisen på spiltjenesten Apple Arcade. Læs mere om Apple Arcade her.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.