iPhone 11 Pro Max har markant større batteri end forventet

Batteriet på den nye iPhone 11 Pro Max og iPhone 11 Pro har markant mere kapacitet end rygterne fortalte. Se batteristørrelserne på de nye modeller her.

Det er ingen hemmelighed, at iPhones har et mindre batteri end de nærmeste Android-konkurrenter målt på mAh. Men det er måske ved at være fortid.

Rygterne forlød, at batteriet på iPhone 11 Pro Max ville være på 3.500 mAh, hvilket ville være større end på iPhone XS Max, som har et batteri på 3.174 mAh.

iPhone 11 Pro Max – stor, dyr og med nye muligheder

Apple fortalte under lanceringen, at iPhone 11 Pro-modellerne kom med forbedret batteritid på henholdsvis 4 og 5 timer i forhold til sidste års topmodeller. Oplysningerne lød dog næsten for gode til at være sande i forhold til opgraderingerne, som hardwaren har fået.

Den virkelige årsag til den længere batteritid er faktisk, at batteriet er større end rygterne har lydt.

Det er TENNAA, det kinesiske standardiseringsorgan, der har oplyst om størrelsen på de forskellige batterier. Batteriet er nemlig ikke kun 3.500 mAh, men derimod næsten 4.000 mAh.

Helt præcis kommer iPhone 11 Pro Max med et batteri på 3.969 mAh, hvilket svarer ganske godt med batteriet på flagskibene fra eksempelvis Huawei og Samsung. Det skriver MacRumors.com.

iPhone 11 Pro – en ny frisk topmodel

Kapaciteten på det nye batteri er på 15,04 Wh mod 12,08 Wh i iPhone Xs Max.

Det er ikke kun iPhone 11 Pro Max, som har fået større batteri, men derimod alle nye iPhone 11’ere.

Du kan se sidste års modeller mod dette års modeller herunder.

  • iPhone Xr: 2.942 mAh og 3 GB RAM
  • iPhone Xs: 2.658 mAh og 4 GB RAM
  • iPhone Xs Max: 3.174 mAh batteri og 4 GB RAM
  • iPhone 11: 3.110 mAh og 4 GB RAM
  • iPhone 11 Pro: 3.046 mAh og 4 GB RAM
  • iPhone 11 Pro Max: 3.969 mAh og 4 GB RAM

Her er iPhone 11 – efterfølgeren til iPhone Xr

Ifølge Apple vil iPhone 11 holde en time længere på batteriet end iPhone Xr, mens iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max holder op til henholdsvis 4 og 5 timer længere end henholdsvis iPhone Xs og iPhone Xs Max.


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Indtil videre har analytikerne og teleselskaberne en tiltro til, at Apple får et bedre iPhone-salg end sidste år. Dette vil dog også glæde den amerikanske virksomhed, da sidste års modeller ikke solgte særlig godt sammenlignet med tidligere år. Se her hvilken model, der indtil videre, er danskernes favorit.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
90 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram