I næste uge bliver din iPhone ny og frisk

Nu er iOS 13 lige på trapperne. Din iPhone friskes op. Blandt andet hurtigere oplåsning og hurtigere åbning apps, er blandt nyhederne.

Apple har annonceret tre nye iPhones, et nyt Apple Watch og en ny iPad, men ved siden af hardware-præsentationerne, fik iOS 13 luft under vingerne. iOS 13 er den næste store opdatering til styresystemet på iPhone.

Nogle iPhone-brugere vil efter installationen af iOS 13 have oplevelsen af, at deres iPhone er blevet ”helt ny”.

iOS 13 kan hentes gratis til udvalgte iPhones fra 19. september 2019.

Her er iPhone 11 - den nye udgave af iPhone Xr

Den mest omtalte nye funktion i iOS 13 er Dark Mode, der er understøttet i alle apps fra Apple. Foto-applikationen har fået en ordentlig tur og i Apples app Kort kan man nu dele den forventede ankomst med udvalgte personer.

Mange vil også have glæde af, at kunne sende opkald fra ukendte numre direkte til telefonsvareren samt have mulighed for at forbinde mere end ét sæt AirPods til ens iPhone.

Desuden lover Apple, at oplåsningen af ens iPhone via Face ID er blevet op til 30 procent hurtigere i iOS 13. Her taler vi ikke om de nye telefoner, men ”ældre” modeller som iPhone X, Xs, Xs Max og iPhone Xr.

Apple har igen i år haft fokus på, at få apps til at åbne hurtigere, hvilket også var en forbedring vi så omkring lanceringen af iOS 12 sidste år. Men nu er det altså blevet endnu bedre.

Der er ingen tvivl om, at iOS 13 bugner af nyheder. Her kan du se vores guide til de store nyheder i iOS 13.

Ny stor iPhone - mød iPhone 11 Pro Max

Mere til historien

Fra iOS 13 opdeles iPhone og iPad. Fremover kører iPhone iOS 13, mens iPad har fået sit eget liv med iPadOS. Dette er en specialversion, der udelukkende fokuserer på iPad. Datoen for frigivelsen af iOS 13.1 og iPadOS er allerede afsløret - se den her.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram