I næste uge bliver din iPhone ny og frisk

0

Nu er iOS 13 lige på trapperne. Din iPhone friskes op. Blandt andet hurtigere oplåsning og hurtigere åbning apps, er blandt nyhederne.

Apple har annonceret tre nye iPhones, et nyt Apple Watch og en ny iPad, men ved siden af hardware-præsentationerne, fik iOS 13 luft under vingerne. iOS 13 er den næste store opdatering til styresystemet på iPhone.

Nogle iPhone-brugere vil efter installationen af iOS 13 have oplevelsen af, at deres iPhone er blevet ”helt ny”.

iOS 13 kan hentes gratis til udvalgte iPhones fra 19. september 2019.

Her er iPhone 11 – den nye udgave af iPhone Xr

Den mest omtalte nye funktion i iOS 13 er Dark Mode, der er understøttet i alle apps fra Apple. Foto-applikationen har fået en ordentlig tur og i Apples app Kort kan man nu dele den forventede ankomst med udvalgte personer.

Mange vil også have glæde af, at kunne sende opkald fra ukendte numre direkte til telefonsvareren samt have mulighed for at forbinde mere end ét sæt AirPods til ens iPhone.

Desuden lover Apple, at oplåsningen af ens iPhone via Face ID er blevet op til 30 procent hurtigere i iOS 13. Her taler vi ikke om de nye telefoner, men ”ældre” modeller som iPhone X, Xs, Xs Max og iPhone Xr.

Apple har igen i år haft fokus på, at få apps til at åbne hurtigere, hvilket også var en forbedring vi så omkring lanceringen af iOS 12 sidste år. Men nu er det altså blevet endnu bedre.

Der er ingen tvivl om, at iOS 13 bugner af nyheder. Her kan du se vores guide til de store nyheder i iOS 13.

Ny stor iPhone – mød iPhone 11 Pro Max

Mere til historien

Fra iOS 13 opdeles iPhone og iPad. Fremover kører iPhone iOS 13, mens iPad har fået sit eget liv med iPadOS. Dette er en specialversion, der udelukkende fokuserer på iPad. Datoen for frigivelsen af iOS 13.1 og iPadOS er allerede afsløret – se den her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer