Apple Watch får søvn-monitoring

Ny rapport fortæller, at det snart bliver muligt at overvåge din søvn via Apple Watch.

At kunne overvåge sit søvnmønster fra et smartwatch, er ikke nogen ny funktion. Det har man længe kunne på f.eks et Fitbit, Garmin eller Samsungs smart-ure. Denne mulighed har brugere af Apple Watch dog måtte undvære indtil videre.

Fitbit annoncerer nyt smartwatch og smart-vægt

Hvis det er en funktion, som du savner på det nuværende Apple Watch, så er der imidlertidigt godt nyt. Ifølge CNET er denne funktion på vej til Apple Watch.

Den nye funktion skulle kunne overvåge kvaliteten af din søvn via urets sensorer og input inklusiv bevægelse, puls og støj. Informationerne omkring søvn vil være tilgængelig via Apple Health på en iPhone eller den nye søvnapp, som kommer til Apple Watch.

Apple Watch Series 5 kommer med OLED fra Japan Display

Apple Watch vil også være i stand til at slå din alarm fra, hvis uret registrerer, at du er vågen før, at alarmen er blevet udløst. Det skulle også være muligt at sætte en lydløs alarm, som udelukkende vibrerer i stedet for at afspille en lyd.

Det vides ikke om funktionen kun vil være tilgængelig på det kommende Apple Watch Series 5 eller det også vil være muligt på nuværende modeller gennem en opdatering.

Apple Watch stadig ”kongen” af smartwatches

Mere til historien

Selvom Apple ikke tidligere har haft søvnmonitorering på Apple Watch, har de alligevel noget erfaring på dette område. De har nemlig opkøbt firmaet Beddit, som har en gadget, som kan måle din søvn ved, at den bliver lagt mellem lagenet og madrassen.

iPhone 15 Pro Max er den bedste iPhone i årevis | TEST

TEST: Den bedste og vildeste iPhone lige nu er iPhone 15 Pro Max. Læs her hvorfor den skal have topkarakter.

(mere…)
Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram