Apple Watch får søvn-monitoring

35

Ny rapport fortæller, at det snart bliver muligt at overvåge din søvn via Apple Watch.

At kunne overvåge sit søvnmønster fra et smartwatch, er ikke nogen ny funktion. Det har man længe kunne på f.eks et Fitbit, Garmin eller Samsungs smart-ure. Denne mulighed har brugere af Apple Watch dog måtte undvære indtil videre.

Fitbit annoncerer nyt smartwatch og smart-vægt

Hvis det er en funktion, som du savner på det nuværende Apple Watch, så er der imidlertidigt godt nyt. Ifølge CNET er denne funktion på vej til Apple Watch.

Den nye funktion skulle kunne overvåge kvaliteten af din søvn via urets sensorer og input inklusiv bevægelse, puls og støj. Informationerne omkring søvn vil være tilgængelig via Apple Health på en iPhone eller den nye søvnapp, som kommer til Apple Watch.

Apple Watch Series 5 kommer med OLED fra Japan Display

Apple Watch vil også være i stand til at slå din alarm fra, hvis uret registrerer, at du er vågen før, at alarmen er blevet udløst. Det skulle også være muligt at sætte en lydløs alarm, som udelukkende vibrerer i stedet for at afspille en lyd.

Det vides ikke om funktionen kun vil være tilgængelig på det kommende Apple Watch Series 5 eller det også vil være muligt på nuværende modeller gennem en opdatering.

Apple Watch stadig ”kongen” af smartwatches

Mere til historien

Selvom Apple ikke tidligere har haft søvnmonitorering på Apple Watch, har de alligevel noget erfaring på dette område. De har nemlig opkøbt firmaet Beddit, som har en gadget, som kan måle din søvn ved, at den bliver lagt mellem lagenet og madrassen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
35 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer