Google Play Store er redesignet

Google er i færd med at udrulle deres redesignede Play Store, som blev præsenteret under Google I/O sidste år.

Redesignet Google Play Store (Foto: Google)
Redesignet Google Play Store (Foto: Google)

En redesignet Google Play Store vil snart være at se hos Android-brugerne. Google er nemlig i fuld gang med at udrulle deres nye design, der blev præsenteret under Google I/O sidste år. Det skriver GSMArena.

Udrulningen byder på et mere stilrent design og bliver beskrevet som Material Design.

Google fortæller selv at det nye design, er for at forbedre den samlede brugeroplevelse i Google Play Store.

For at gøre søgningen hurtigere har Google også valgt at opdatere deres navigation-bar i bunden af Google Play Store på mobiler. For tablets og Chrome OS sidder den i venstre side.

Google arbejder på automatiske 911-nødopkald

Oplysningerne om en applikation er også blevet mere fyldige, og indeholder flere informationer om dem pågældende applikation.

Ligeledes er spil og andre applikationer blevet delt op, så det skulle være hurtigere at finde den rette kategori, med så få kliks som muligt.

Det bemærkes nok også hurtigt, at flere ikoner har fået en overhaling til det nye design.

Udrulningen startede tidligere på ugen, og fortsætter den kommende tid. Har du ikke fået den på din smartphone endnu, så burde den højst sandsynligt være lige på trapperne.

Spiltjeneste på vej

Google arbejder også på en kommende spiltjeneste til Google Play Store. Play Pass er navnet på den mulige spiltjeneste der minder om Apple Arcade.

Med Play Pass kan man tegne et abonnement og derfor få mulighed for at spille spil, der ellers normalt koster penge at købe, eller har in-app køb.

Med Play Pass er det hele "gratis", såfremt du har tegnet et abonnement. Prisen for dette er 4,99 dollars, hvilket formentlig bliver til 49 kroner herhjemme, hvis vi får en dansk lancering.

Mere til historien

Det er nu muligt at få sine beskeder læst op via Google Assistant, dette gælder også andre beskedsapps end Googles egen. Desværre må vi vente med tålmodighed herhjemme, da det endnu ikke er klar i Danmark.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram