Apple gemmer ikke længere Siri-samtaler automatisk

Apple har ændret indstillingerne til Siri. Nu gemmes samtaler med brugere ikke længere automatisk. Det oplyser Apple i en pressemeddelelse.

Siri på iPhone

Der har været mange skriverier om, at Apple og Google har haft hyret firmaer til, at lytte til lydfiler og undersøge disse fra smartphones og smart-højttalere.

Nogle af problemerne har været, at disse enheder har lyttet med også når de ikke har skullet, eller brugerne har vidst de har gjort det. Det vil sige, at de eksempelvis har overhørt skænderier m.m.

Siri-forespørgsler bliver hørt af Apple – også de fortrolige

Apple vælger nu at ændre i indstillingerne til deres digitale assistent Siri, hvilket betyder samtaler med brugere ikke længere gemmes automatisk. Det oplyser Apple i en pressemeddelelse.

De der bruger Siri vil fortsat have mulighed for at sige ja til, at Apple benytter optagelserne for at forbedre taleassistenten. Apple oplyser også, at det fremover kun er ansatte hos Apple, der vil kunne tilgå disse optagelser.

-”Formålet med Siri er at give den bedste oplevelse for vores kunder og samtidig beskytte deres privatliv,” skriver Apple i pressemeddelelsen.

Derfor håber Apple også, at mange brugere fortsat vil lade dem lytte med til optagelserne fra Siri, så hun kan blive endnu bedre end hun er.

Du kan læse mere om de ændringer Apple har foretaget på deres officielle hjemmeside.

Mere til historien

Det er ikke kun Apples stemme assistent Siri, der har lyttet med. Det samme gør sig gældende med de konkurrerende assistenter, som Google Assistant m.m.

Læs også:
VIDEO: Siri taler dansk – se og hør det her

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram