Apple gemmer ikke længere Siri-samtaler automatisk

Apple har ændret indstillingerne til Siri. Nu gemmes samtaler med brugere ikke længere automatisk. Det oplyser Apple i en pressemeddelelse.

Siri på iPhone

Der har været mange skriverier om, at Apple og Google har haft hyret firmaer til, at lytte til lydfiler og undersøge disse fra smartphones og smart-højttalere.

Nogle af problemerne har været, at disse enheder har lyttet med også når de ikke har skullet, eller brugerne har vidst de har gjort det. Det vil sige, at de eksempelvis har overhørt skænderier m.m.

Siri-forespørgsler bliver hørt af Apple – også de fortrolige

Apple vælger nu at ændre i indstillingerne til deres digitale assistent Siri, hvilket betyder samtaler med brugere ikke længere gemmes automatisk. Det oplyser Apple i en pressemeddelelse.

De der bruger Siri vil fortsat have mulighed for at sige ja til, at Apple benytter optagelserne for at forbedre taleassistenten. Apple oplyser også, at det fremover kun er ansatte hos Apple, der vil kunne tilgå disse optagelser.

-”Formålet med Siri er at give den bedste oplevelse for vores kunder og samtidig beskytte deres privatliv,” skriver Apple i pressemeddelelsen.

Derfor håber Apple også, at mange brugere fortsat vil lade dem lytte med til optagelserne fra Siri, så hun kan blive endnu bedre end hun er.

Du kan læse mere om de ændringer Apple har foretaget på deres officielle hjemmeside.

Mere til historien

Det er ikke kun Apples stemme assistent Siri, der har lyttet med. Det samme gør sig gældende med de konkurrerende assistenter, som Google Assistant m.m.

Læs også:
VIDEO: Siri taler dansk – se og hør det her

Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Apple har ikke droppet Lightning på alle produkter

Apple er klar med USB-C i iPhone 15-serien, men der er fortsat mange produkter, der har Lightning-stik.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
iPhone 12-stråling: Apple løser fejlen

Apple vil frigive en softwareopdatering, som ændrer de ulovlige SAR-værdier, der er målt i Frankrig på iPhone 12.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram