Apple gemmer ikke længere Siri-samtaler automatisk

Apple har ændret indstillingerne til Siri. Nu gemmes samtaler med brugere ikke længere automatisk. Det oplyser Apple i en pressemeddelelse.

Siri på iPhone

Der har været mange skriverier om, at Apple og Google har haft hyret firmaer til, at lytte til lydfiler og undersøge disse fra smartphones og smart-højttalere.

Nogle af problemerne har været, at disse enheder har lyttet med også når de ikke har skullet, eller brugerne har vidst de har gjort det. Det vil sige, at de eksempelvis har overhørt skænderier m.m.

Siri-forespørgsler bliver hørt af Apple – også de fortrolige

Apple vælger nu at ændre i indstillingerne til deres digitale assistent Siri, hvilket betyder samtaler med brugere ikke længere gemmes automatisk. Det oplyser Apple i en pressemeddelelse.

De der bruger Siri vil fortsat have mulighed for at sige ja til, at Apple benytter optagelserne for at forbedre taleassistenten. Apple oplyser også, at det fremover kun er ansatte hos Apple, der vil kunne tilgå disse optagelser.

-”Formålet med Siri er at give den bedste oplevelse for vores kunder og samtidig beskytte deres privatliv,” skriver Apple i pressemeddelelsen.

Derfor håber Apple også, at mange brugere fortsat vil lade dem lytte med til optagelserne fra Siri, så hun kan blive endnu bedre end hun er.

Du kan læse mere om de ændringer Apple har foretaget på deres officielle hjemmeside.

Mere til historien

Det er ikke kun Apples stemme assistent Siri, der har lyttet med. Det samme gør sig gældende med de konkurrerende assistenter, som Google Assistant m.m.

Læs også:
VIDEO: Siri taler dansk – se og hør det her

HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram