Apple gemmer ikke længere Siri-samtaler automatisk

25

Apple har ændret indstillingerne til Siri. Nu gemmes samtaler med brugere ikke længere automatisk. Det oplyser Apple i en pressemeddelelse.

Siri på iPhone

Der har været mange skriverier om, at Apple og Google har haft hyret firmaer til, at lytte til lydfiler og undersøge disse fra smartphones og smart-højttalere.

Nogle af problemerne har været, at disse enheder har lyttet med også når de ikke har skullet, eller brugerne har vidst de har gjort det. Det vil sige, at de eksempelvis har overhørt skænderier m.m.

Siri-forespørgsler bliver hørt af Apple – også de fortrolige

Apple vælger nu at ændre i indstillingerne til deres digitale assistent Siri, hvilket betyder samtaler med brugere ikke længere gemmes automatisk. Det oplyser Apple i en pressemeddelelse.

De der bruger Siri vil fortsat have mulighed for at sige ja til, at Apple benytter optagelserne for at forbedre taleassistenten. Apple oplyser også, at det fremover kun er ansatte hos Apple, der vil kunne tilgå disse optagelser.

-”Formålet med Siri er at give den bedste oplevelse for vores kunder og samtidig beskytte deres privatliv,” skriver Apple i pressemeddelelsen.

Derfor håber Apple også, at mange brugere fortsat vil lade dem lytte med til optagelserne fra Siri, så hun kan blive endnu bedre end hun er.

Du kan læse mere om de ændringer Apple har foretaget på deres officielle hjemmeside.

Mere til historien

Det er ikke kun Apples stemme assistent Siri, der har lyttet med. Det samme gør sig gældende med de konkurrerende assistenter, som Google Assistant m.m.

Læs også:
VIDEO: Siri taler dansk – se og hør det her

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer