Android 10 måske allerede klar til Pixel i september

Google har officielt meldt ud, at navnet på Android Q er Android 10, men det er stadigvæk uvist, hvornår den frigives.

Google meldte i sidste uge ud, at Android Q får Android 10, som det officielle navn. Dermed er det slut med dessertnavnene – i hvert fald for nu.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

Da Google meldte deres rebranding af navngivningen på Android-platformen ud, var der ikke noget nyt om, hvornår opdateringen frigives.

Nu forlyder det, at det måske er i meget nær fremtid. Hvilket heller ikke er utænkeligt, da det netop nu er ude i beta 6. I hvert fald hvis man skal tro oplysningerne fra to separate chats med Google kundeservicemedarbejdere.

De har begge skrevet, at Android 10 er klar til Pixel-telefonerne tirsdag den 3. september 2019. Det skriver GSMArena.com. Du kan desuden se de to chats på GSMArena.

Sidste år kom Android 9 Pie ud den første mandag i august. Men vi skal altså væbne os med tålmodighed lidt endnu før Android 10 er klar til offentligheden.

Android 10 ventes at komme til alle Google Pixel-telefonerne. Dette er dog ikke bekræftet af Google i skrivende stund.

Det er også uvist, hvornår de telefoner, som er med i Project Treble vil modtage opdateringen. Disse har haft nærmest real-time opdateringer af Android Q.

Formentlig melder de forskellige producenter ud selv, hvornår de er klar med Android 10 opdateringer til de forskellige enheder. HMD Global har været ude med en udmelding om, hvornår de opdaterer deres telefoner til Android 10.

Her er Nokias Android 10-planer

Mere til historien

Udsender Google Android 10 den 3. september, så ser det ud til at både Google og Apple er klar med store softwareopdateringer tæt på hinanden. Det ventes, at Apple også udsender deres kommende iOS 13 i løbet af september.

Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram