Android 10 måske allerede klar til Pixel i september

4

Google har officielt meldt ud, at navnet på Android Q er Android 10, men det er stadigvæk uvist, hvornår den frigives.

Google meldte i sidste uge ud, at Android Q får Android 10, som det officielle navn. Dermed er det slut med dessertnavnene – i hvert fald for nu.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

Da Google meldte deres rebranding af navngivningen på Android-platformen ud, var der ikke noget nyt om, hvornår opdateringen frigives.

Nu forlyder det, at det måske er i meget nær fremtid. Hvilket heller ikke er utænkeligt, da det netop nu er ude i beta 6. I hvert fald hvis man skal tro oplysningerne fra to separate chats med Google kundeservicemedarbejdere.

De har begge skrevet, at Android 10 er klar til Pixel-telefonerne tirsdag den 3. september 2019. Det skriver GSMArena.com. Du kan desuden se de to chats på GSMArena.

Sidste år kom Android 9 Pie ud den første mandag i august. Men vi skal altså væbne os med tålmodighed lidt endnu før Android 10 er klar til offentligheden.

Android 10 ventes at komme til alle Google Pixel-telefonerne. Dette er dog ikke bekræftet af Google i skrivende stund.

Det er også uvist, hvornår de telefoner, som er med i Project Treble vil modtage opdateringen. Disse har haft nærmest real-time opdateringer af Android Q.

Formentlig melder de forskellige producenter ud selv, hvornår de er klar med Android 10 opdateringer til de forskellige enheder. HMD Global har været ude med en udmelding om, hvornår de opdaterer deres telefoner til Android 10.

Her er Nokias Android 10-planer

Mere til historien

Udsender Google Android 10 den 3. september, så ser det ud til at både Google og Apple er klar med store softwareopdateringer tæt på hinanden. Det ventes, at Apple også udsender deres kommende iOS 13 i løbet af september.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer