Android 10 måske allerede klar til Pixel i september

Google har officielt meldt ud, at navnet på Android Q er Android 10, men det er stadigvæk uvist, hvornår den frigives.

Google meldte i sidste uge ud, at Android Q får Android 10, som det officielle navn. Dermed er det slut med dessertnavnene – i hvert fald for nu.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

Da Google meldte deres rebranding af navngivningen på Android-platformen ud, var der ikke noget nyt om, hvornår opdateringen frigives.

Nu forlyder det, at det måske er i meget nær fremtid. Hvilket heller ikke er utænkeligt, da det netop nu er ude i beta 6. I hvert fald hvis man skal tro oplysningerne fra to separate chats med Google kundeservicemedarbejdere.

De har begge skrevet, at Android 10 er klar til Pixel-telefonerne tirsdag den 3. september 2019. Det skriver GSMArena.com. Du kan desuden se de to chats på GSMArena.

Sidste år kom Android 9 Pie ud den første mandag i august. Men vi skal altså væbne os med tålmodighed lidt endnu før Android 10 er klar til offentligheden.

Android 10 ventes at komme til alle Google Pixel-telefonerne. Dette er dog ikke bekræftet af Google i skrivende stund.

Det er også uvist, hvornår de telefoner, som er med i Project Treble vil modtage opdateringen. Disse har haft nærmest real-time opdateringer af Android Q.

Formentlig melder de forskellige producenter ud selv, hvornår de er klar med Android 10 opdateringer til de forskellige enheder. HMD Global har været ude med en udmelding om, hvornår de opdaterer deres telefoner til Android 10.

Her er Nokias Android 10-planer

Mere til historien

Udsender Google Android 10 den 3. september, så ser det ud til at både Google og Apple er klar med store softwareopdateringer tæt på hinanden. Det ventes, at Apple også udsender deres kommende iOS 13 i løbet af september.

Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram