Sony Xperia 1 har ramt butikkerne

Sony har sendt deres seneste flagskib, Xperia 1, ud i butikkerne. Du får en spændende telefon til en ganske fornuftig pris. Se mere her.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 (Foto: MereMobil.dk)

Sony er klar med en ny telefon – eller faktisk offentliggjorde de deres flagskib Xperia 1 allerede i februar til Mobile World Congress 2019, men først nu er telefonen altså på vej i handlen.

Den vejledende pris på Sony Xperia 1 er 7.299 kroner uden abonnement. Telefonen kan købes fra i dag (3. juni 2019).

Xperia 1 kommer med Snapdragon 855 processoren fra Qualcomm, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, 6,5 tommer OLED-skærm i 21:9 format, triple-kamera og et batteri på 3.330 mAh.

21:9 skærmformat – giver det mening?

Kameraet har tre sensorer på bagsiden, hvilket er en 12 megapixels vidvinkel (26 mm) til standardbilleder, 12 megapixels telefoto (52 mm) til portrætter og bokeh og en 12 megapixels super vidvinkel (16 mm) til vidvinkelfotografering.

Xperia 1 vil komme i handlen hos Telia, Call Me, YouSee, Telmore, Telenor, Elgiganten, ProShop og Bilka.dk.

Sony har tidligere dette halvår sendt telefonerne Xperia 10, Xperia 10 Plus og Xperia L1 i handlen. Og så er rygterne også begyndt at svirre om, at de kommer med en Xperia 2. Det skulle dog ikke være en efterfølger til Xperia 1, men derimod mere en lillebror.

Detaljer lækket ser vi Sony Xperia 2 i september?

Det er dog vigtigt at huske, at Sony på nuværende tidspunkt ikke har meldt noget ud om en Xperia 2, så der er derfor kun tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Sony har også et spændende tilbud klar til de første, der vælger at købe telefonen. Tilbuddet løber frem til slutningen af juni, hvor du vil kunne få headsettet WH-1000XM3 med for 699 kroner yderligere. Headsettet har en normalpris på 2.799 kroner.

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram