Send os dit favoritbillede og vind Sony Xperia 1

Del dit favoritbillede med os, så er du med i konkurrencen om Sony Xperia 1. Læs her hvordan du deltager.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 kan du vinde (Foto: MereMobil.dk)

KONKURRENCEN ER SLUT

Smartphonen er det bedste kamera, siger mange. Selvom kameraet bliver bedre og bedre, så er der stadigvæk et stykke endnu til spejlreflekskameraer og lignende.

Men smartphonen er tit det bedste kamera, da vi har den på os i situationer, hvor vi ikke har et “rigtigt” kamera med under armen.

Flere og flere mobilproducenter forsøger at udvikle kameraet, så de kan skille sig ud fra konkurrenterne. Eksempelvis har HMD Global sendt Nokia 9 PureView på markedet med et penta-kamera – jeps du læste rigtigt hele fem sensorer.

Sony har har derimod et triple-kamera på bagsiden, som tager rigtigt flotte billeder. Men er det ikke nok så kan du bruge appen Cinema Pro, der giver et væld af andre muligheder.

Se vores første billeder taget med Sony Xperia 1

Skærmformatet på Sony Xperia 1 er 21:9, og dette var i øvrigt den første smartphone, der blev lanceret med dette skærmformat. Siden har også Motorola meldt sig klar på dette format med Motorola One Vision.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

Xperia 1 kommer med Snapdragon 855 processoren fra Qualcomm, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, 6,5 tommer OLED-skærm i 21:9 format, triple-kamera og et batteri på 3.330 mAh.

Sony Xperia 1 – pris og tilgængelighed

Prisen for Xperia 1 er 7.299 kroner (vejledende).

Sony Xperia 1 er i butikkerne nu. Se her hvilke muligheder du har for at betale Xperia 1 i mindre bidder uden renter Annoncelink.

Vind Sony Xperia 1

Elsker du at tage billeder, så skal du blot dele dit yndlingsbillede med os. Blandt alle billeder, som bliver delt på vores Facebook-side, trækker vi lod om et eksemplar af Sony Xperia 1.

Du uploader dit billede i vores konkurrence på Facebook.

Konkurrencen slutter den onsdag den 26. juni 2019, hvorefter vinderen offentliggøres i tråden og kontaktes via en privatbesked.

ANMELDELSE: Så fed er Sony Xperia 1

Tæt på Xperia 1

Det med småt / betingelser

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
[email protected]

De oplysninger der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du accepterer, at vi må sende dig en mail, når konkurrencen er slut.

Præmie og konkurrence er sponseret af Sony Mobile.

Hvem kan deltage?

Deltagere bekræfter at være fyldt 13 år.

Præmie

Gevinsten er: Ét styk Sony Xperia 1 til en samlet værdi af cirka 7.299 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen er aktiv fra 13. juni 2019 til 26. juni 2019. Vinderen udtrækkes og offentliggøres umiddelbart efter på vores Facebook side. Vinderen vil få direkte besked.

Demo af 4K HDR i 21:9 fra Xperia 1

Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram