Nye Huawei-telefoner vil ikke have Facebook

KORT NYT: Facebook vil ikke længere give Huawei tilladelse til, at forudinstallere deres apps på Huaweis kommende smartphone-modeller.

Det virker ikke til, at den kritiske situation endnu er ovre for Huawei. Nu har Facebook suspenderet den kinesiske producent fra at installere deres app fra salgsæsken på kommende modeller.

Google tvinges til at droppe Huawei – få overblikket her

Foruden Facebook inkluderer det også applikationerne Instagram, Messenger og WhatsApp.

Brugerne af Huaweis telefoner vil dog stadig kunne installere disse apps manuelt fra Google Play Store.

Ejere af nuværende Huawei-modeller vil fortsat kunne installere og bruge Facebook, og de andre berørte apps, så længe Google Services er understøttet.

Nu er det nok! Huawei hiver den amerikanske regering i retten

Facebooks forbud er ikke den vilde begrænsning for brugerne, da de kan installere f.eks. Facebook manuelt. Vælger Huawei at udvikle deres eget styresystem, som rygterne forlyder, er det spændende om brugerne af dette så vil kunne installere Facebooks apps.

Huawei arbejder på eget Huawei OS

Mere til historien

Midt i alle de mere negative og kritiske historier om Huawei, så er der også lidt positivt for selskabet. De skal nemlig stå for 5G-netværk for det russiske teleselskab MTS.

Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
Stor ændring på vej til Facebook

Inden længe vender en kærkommen funktion tilbage til Facebook-appen. ...måske for at presse Snapchat.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
83 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram