Har du vundet Sony Xperia 1? Se vinderen her

4

Konkurrencen om et eksemplar af Sony Xperia 1 er nu slut. Se her, hvem den heldige vinder blev.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 (Foto: MereMobil.dk)

Vi har det seneste stykke tid kørt en konkurrence på vores Facebookside, hvor det har været muligt, at vinde et eksemplar af det nye flagskib fra Sony.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 – kommer tæt på Huawei P30 Pro

Alle der har kommenteret opslaget på Facebook, har været med i lodtrækningen. Vinderen er nu fundet og du kan derfor her, se om du er den heldige vinder.

Præmie: Sony Xperia 1
Vinderen blev: Tina Bjerregaard

Vi ønsker stort tillykke til Tina Bjerregaard, der blev den heldige vinder af Sony Xperia 1. Hun har fået direkte besked.

Flot billede taget af en natsværmer/syremåler, kaldet Timandra Comae. Billedet er taget med en Sony Xperia Z5 Compact. (Foto: Tina Bjerregaard)
Vinderbilledet
Flot billede taget af en natsværmer/syremåler, kaldet Timandra Comae. Billedet er taget med en Sony Xperia Z5 Compact. (Foto: Tina Bjerregaard)

Vi vil gerne takke alle, der deltog i konkurrencen. Det har været rigtigt sjovt at se alle de flotte og sjove billeder, som har deltaget i konkurrencen. Derfor kan vi opfordre til, at alle ser de forskellige billeder, at der er blevet delt i konkurrencen.

Hvis du ikke er den heldige vinder, men fortsat kunne tænke dig et eksemplar af Sony Xperia 1, så er den allerede i butikkerne nu. Du finder den dagsaktuelle pris på Xperia 1 på %%%% Pricerunner.dk.

Sony Xperia 1 – pris og tilgængelighed

Kunne du tænke dig at være opdateret på alle nyhederne, samt hvis vi kører en ny konkurrence? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også følge os på Facebook.

Endnu engang tusinde tak til alle der deltog.

Vh. John G. og resten af teamet på MereMobil.dk

OBS: Konkurrencen er sponseret af Sony Mobile Danmark

Mere til historien

Hvis du kunne tænke dig, at blive klogere på Cinema Pro appen, der er en del af Xperia 1, så kan du se vores videoindslag her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer