Har du vundet Sony Xperia 1? Se vinderen her

Konkurrencen om et eksemplar af Sony Xperia 1 er nu slut. Se her, hvem den heldige vinder blev.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 (Foto: MereMobil.dk)

Vi har det seneste stykke tid kørt en konkurrence på vores Facebookside, hvor det har været muligt, at vinde et eksemplar af det nye flagskib fra Sony.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 – kommer tæt på Huawei P30 Pro

Alle der har kommenteret opslaget på Facebook, har været med i lodtrækningen. Vinderen er nu fundet og du kan derfor her, se om du er den heldige vinder.

Præmie: Sony Xperia 1
Vinderen blev: Tina Bjerregaard

Vi ønsker stort tillykke til Tina Bjerregaard, der blev den heldige vinder af Sony Xperia 1. Hun har fået direkte besked.

Flot billede taget af en natsværmer/syremåler, kaldet Timandra Comae. Billedet er taget med en Sony Xperia Z5 Compact. (Foto: Tina Bjerregaard)
Vinderbilledet
Flot billede taget af en natsværmer/syremåler, kaldet Timandra Comae. Billedet er taget med en Sony Xperia Z5 Compact. (Foto: Tina Bjerregaard)

Vi vil gerne takke alle, der deltog i konkurrencen. Det har været rigtigt sjovt at se alle de flotte og sjove billeder, som har deltaget i konkurrencen. Derfor kan vi opfordre til, at alle ser de forskellige billeder, at der er blevet delt i konkurrencen.

Hvis du ikke er den heldige vinder, men fortsat kunne tænke dig et eksemplar af Sony Xperia 1, så er den allerede i butikkerne nu. Du finder den dagsaktuelle pris på Xperia 1 på Sponseret link Pricerunner.dk.

Sony Xperia 1 – pris og tilgængelighed

Kunne du tænke dig at være opdateret på alle nyhederne, samt hvis vi kører en ny konkurrence? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også følge os på Facebook.

Endnu engang tusinde tak til alle der deltog.

Vh. John G. og resten af teamet på MereMobil.dk

OBS: Konkurrencen er sponseret af Sony Mobile Danmark

Mere til historien

Hvis du kunne tænke dig, at blive klogere på Cinema Pro appen, der er en del af Xperia 1, så kan du se vores videoindslag her.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram