Viaplay flytter ind hos Telmore

Telmore er klar med et nyt tilbud til de kunder, som har Telmore Play. Viaplay er nu en del af den digitale underholdningspakke.

Annoncørbetalt indhold

Telmore Play blev lanceret i juni 2014 og i dag gør mere end 200.000 Telmore-kunder brug af den digitale underholdningspakke. 

Så fik Telmores kunder Wi-Fi Opkald

Nu er Telmore klar med et nyt spændende samarbejde. Viaplay er nu blevet en del af Telmore Play, hvilket særligt vækker begejstring hos børnefamilierne. 

Alt i én – børnefamiliernes drøm

Telmore Play med Viaplay

Der er ingen tvivl om, at Viaplay henvender sig rigtig godt til børnefamilier.

Tjenesten byder nemlig på et væld af forskellig børneunderholdning, der spænder fra Disney, Nickelodeon, Universal Studios, MGM og Nordisk Film produktioner. Og så er der også adgang til utallige afsnit af alt fra Gurli Gris til Paw Patrol og iCarly.

Når børnene er puttet, så stopper underholdningen ikke. Forældrene kan nyde roen med en masse ”slap-af” TV som Familien fra Bryggen, Paradise Hotel, Greys Hvide Verden og mange forskellige film.

Det er ikke kun streamingen fra Viaplay, at de fleste familier vil sætte pris på. Der er noget for alle – uanset om børnene er store eller små. I den store pakke får man også adgang til Telmore Musik, samt streamingtjenesterne HBO Nordic og TV 2 Play. Ligesom også bogtjenesten BookMate er inkluderet.

Nyt våben skal skaffe Telmore flere musikkunder

Uanset om man er til underholdning, streamingtjenester eller ønsker hele pakken, så har Telmore Play nu løsningen. Og den inkluderer nu også den populære streamingtjeneste Viaplay.

Er børnene lidt større, så kan man lade børnene se noget på én enhed, mens forældrene nyder andet indhold på en anden enhed imens. Der kan nemlig streames fra to enheder samtidig. Der kan samlet være op til fire enheder registreret på kontoen. 

Telmore Play er selvfølgelig også muligt, selvom man ikke er en børnefamilie, men blot en der ønsker, at gøre brug af de mange muligheder.

Glæder sig over samarbejdet…

Det er ikke kun Telmore, der er glade for det nye samarbejde. Også hos Viaplay byder man den nye aftale velkommen.

- “Vi glæder os over det nye samarbejde, der betyder, at Telmores kunder nu får adgang til Viaplays store katalog af film og serier, der tilbyder en lang række fantastiske underholdningsoplevelser med alt fra store aktuelle blockbusters til vores populære egenproduktioner af dansk drama og reality,” siger Kenneth Krabbe, VP Pay TV Danmark, Nordic Entertainment Group.

Telmore er glade for, at Viaplay nu er med ombord. Da det er en af de mest populære streamingtjenester netop nu.

- “Vi har en strategi om at gøre Telmore Play tungere og mere fokuseret på streamingbaseret underholdning. Det har altid været en del af virksomhedens DNA at tilbyde kunderne mere end bare et mobilabonnement, og det er vigtigt for os hele tiden at kunne tilbyde de bedste digitale underholdningsprodukter til danskerne”, fortæller Henrik Lehman, der tiltrådte som direktør i Telmore i januar. 

Telmore åbner for VoLTE – sådan får du adgang

Du kan læse mere om Telmore Play her. Hvor du ser priser og præcis, hvad indholdet er i de forskellige pakker.

Mere til historien

Telmore har i alt over 700.000 kunder, hvoraf mere end 200.000 af disse har abonnement på Telmore Play. Telmore var det første teleselskab i Danmark, der tilbød forskellige digitale tjenester, som tilkøb på mobilabonnementet.

Tinderbox i nyt samarbejde

Musikfestivalen Tinderbox i Odense og Telmore Musik indgår partnerskab.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Nu kan du få Disney+ hos Telmore

Disney+ er nu en del af Telmore Play og Bland Selv hos YouSee. Desværre er prisen på mobilpakken steget.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Omfattende TDC-nedbrud er løst - netværket kører igen

TDC's mobilnetværk var i dag ramt af en fejl, der gjorde, at du ikke kunne ringe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram