Viaplay flytter ind hos Telmore

10

Telmore er klar med et nyt tilbud til de kunder, som har Telmore Play. Viaplay er nu en del af den digitale underholdningspakke.

####

Telmore Play blev lanceret i juni 2014 og i dag gør mere end 200.000 Telmore-kunder brug af den digitale underholdningspakke. 

Så fik Telmores kunder Wi-Fi Opkald

Nu er Telmore klar med et nyt spændende samarbejde. Viaplay er nu blevet en del af Telmore Play, hvilket særligt vækker begejstring hos børnefamilierne. 

Alt i én – børnefamiliernes drøm

Telmore Play med Viaplay

Der er ingen tvivl om, at Viaplay henvender sig rigtig godt til børnefamilier.

Tjenesten byder nemlig på et væld af forskellig børneunderholdning, der spænder fra Disney, Nickelodeon, Universal Studios, MGM og Nordisk Film produktioner. Og så er der også adgang til utallige afsnit af alt fra Gurli Gris til Paw Patrol og iCarly.

Når børnene er puttet, så stopper underholdningen ikke. Forældrene kan nyde roen med en masse ”slap-af” TV som Familien fra Bryggen, Paradise Hotel, Greys Hvide Verden og mange forskellige film.

Det er ikke kun streamingen fra Viaplay, at de fleste familier vil sætte pris på. Der er noget for alle – uanset om børnene er store eller små. I den store pakke får man også adgang til Telmore Musik, samt streamingtjenesterne HBO Nordic og TV 2 Play. Ligesom også bogtjenesten BookMate er inkluderet.

Nyt våben skal skaffe Telmore flere musikkunder

Uanset om man er til underholdning, streamingtjenester eller ønsker hele pakken, så har Telmore Play nu løsningen. Og den inkluderer nu også den populære streamingtjeneste Viaplay.

Er børnene lidt større, så kan man lade børnene se noget på én enhed, mens forældrene nyder andet indhold på en anden enhed imens. Der kan nemlig streames fra to enheder samtidig. Der kan samlet være op til fire enheder registreret på kontoen. 

Telmore Play er selvfølgelig også muligt, selvom man ikke er en børnefamilie, men blot en der ønsker, at gøre brug af de mange muligheder.

Glæder sig over samarbejdet…

Det er ikke kun Telmore, der er glade for det nye samarbejde. Også hos Viaplay byder man den nye aftale velkommen.

– “Vi glæder os over det nye samarbejde, der betyder, at Telmores kunder nu får adgang til Viaplays store katalog af film og serier, der tilbyder en lang række fantastiske underholdningsoplevelser med alt fra store aktuelle blockbusters til vores populære egenproduktioner af dansk drama og reality,” siger Kenneth Krabbe, VP Pay TV Danmark, Nordic Entertainment Group.

Telmore er glade for, at Viaplay nu er med ombord. Da det er en af de mest populære streamingtjenester netop nu.

– “Vi har en strategi om at gøre Telmore Play tungere og mere fokuseret på streamingbaseret underholdning. Det har altid været en del af virksomhedens DNA at tilbyde kunderne mere end bare et mobilabonnement, og det er vigtigt for os hele tiden at kunne tilbyde de bedste digitale underholdningsprodukter til danskerne”, fortæller Henrik Lehman, der tiltrådte som direktør i Telmore i januar. 

Telmore åbner for VoLTE – sådan får du adgang

Du kan læse mere om Telmore Play her. Hvor du ser priser og præcis, hvad indholdet er i de forskellige pakker.

Mere til historien

Telmore har i alt over 700.000 kunder, hvoraf mere end 200.000 af disse har abonnement på Telmore Play. Telmore var det første teleselskab i Danmark, der tilbød forskellige digitale tjenester, som tilkøb på mobilabonnementet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer