TV 2 Play klar med ny app – du kan teste betaversionen

TV 2 er på vej med en ny TV 2 Play applikation, som nu er ude i en betaversion. Og du kan blive tester af den. Se hvordan her.

TV 2 arbejder på en ny version af TV 2 Play appen. Foruden et nyt look og feel, så kommer den også med en forbedret brugeroplevelse i form af ny navigation. Der er kommet stor fokus på nyheder og aktualitet.

– ”Applikationen, som vi officielt lancerer i juni, er blevet redesignet og udviklet fra bunden med fokus på Content Discovery, der skal gøre det lettere for brugerne at finde alt det gode indhold fra TV 2,” forklarer Product Manager for TV 2 PLAY, Anders Vestergaard.

De interesserede brugere har nu mulighed for, at få lov at smugkigge på den nye applikation. Har brugerne lyst, så kan de se nærmere på betaversionen af den kommende TV 2 Play applikation. Er du iOS-bruger skal du have Testflight installeret på din enhed. Derefter skal du besøge denne side via Safari-browseren.

Har du en Android-telefon, så finder du betaversionen af TV 2 Play applikationen her. Klik på knappen ”Bliv tester”.

TV2 håber desuden, at de der tester betaversionerne af vil rapportere eventuelle fejl eller udfordringer, som de måtte opleve i applikationen til henholdsvis [email protected] og [email protected].

Der vil løbende komme flere nye funktioner til TV2 Play applikationen.

– ”Den nye app er et vigtigt skridt på vejen hen mod en mere personlig PLAY-tjeneste med fokus på Content Discovery. Flere nye funktioner vil løbende blive lanceret, hvor vi samtidig fastholder vores fokus på stabiliteten på tjenesten,” siger Anders Vestergaard.

TV 2 Play voksede i 2016 – nu 300.000 kunder

Anders Vestergaard oplyser ikke, hvornår det forventes, at den endelige version af den nye applikation er klar.

Mere til historien

TV 2 har tidligere forsøgt med et initiativ, som skulle give interaktion under reklameblokkene, der hed ReklameBingo, men dette er dog stoppet igen.

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram