Samsung annoncerer nye store kamerasensorer

1

KORT NYT: Samsung har netop lanceret to nye sensorer til smartphonekameraet på henholdsvis 64 megapixels og 48 megapixels.

De nye kamerasensorer fra Samsung med henholdsvis
48 megapixels og 64 megapixels sensorer (Kilde: Samsung)

Tilbage i marts fortalte en executive hos Qualcomm, at smartphonekameraerne ville nå 100 megapixels i 2019.Nu rykker Samsung et skridt nærmere dette. De har netop lanceret en 64 megapixels og 48 megapixels sensor.

Samsung Galaxy S10 – nu med tre kameraer

Helt præcist hedder de nye kamerasensorer 64MP ISOCELL Bright GW1 sensor og 48MP ISOCELL Brigt GM2. Det skriver GSMArena.com.

48 megapixels sensoren er dog ikke den største nyhed, da Huawei benyttede lignende sensorer i Huawei Mate 20 Pro i slutningen af 2018, samt i dette års modeller Huawei P30 og P30 Pro.

Mobilen er det bedste kamera – se hvorfor her

64MP Bright GW1 sensoren producerer 16 megapixels billeder, da den omdanner fire pixels til én. Dette gøres på samme måde, som flere telefoner i dag med 48 megapixels-sensorer producerer 12 megapixels billeder.

64MP-sensoren ventes at være i masseproduktionen i andet halvår 2019. Dermed kan de komme med i nogle af efterårets modeller.

12 megapixel frontkamera i den næste iPhone

Du kan læse mere om de nye kamerasensorer på Samsungs officielle hjemmeside.

Mere til historien

Ved at 64 megapixelssensoren kommer i masseproduktion i andet halvår 2019 er der håb om, at Galaxy Note 10 kan være den første telefon på markedet med den nye kamerasensor.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer