Samsung annoncerer nye store kamerasensorer

KORT NYT: Samsung har netop lanceret to nye sensorer til smartphonekameraet på henholdsvis 64 megapixels og 48 megapixels.

De nye kamerasensorer fra Samsung med henholdsvis
48 megapixels og 64 megapixels sensorer (Kilde: Samsung)

Tilbage i marts fortalte en executive hos Qualcomm, at smartphonekameraerne ville nå 100 megapixels i 2019.Nu rykker Samsung et skridt nærmere dette. De har netop lanceret en 64 megapixels og 48 megapixels sensor.

Samsung Galaxy S10 – nu med tre kameraer

Helt præcist hedder de nye kamerasensorer 64MP ISOCELL Bright GW1 sensor og 48MP ISOCELL Brigt GM2. Det skriver GSMArena.com.

48 megapixels sensoren er dog ikke den største nyhed, da Huawei benyttede lignende sensorer i Huawei Mate 20 Pro i slutningen af 2018, samt i dette års modeller Huawei P30 og P30 Pro.

Mobilen er det bedste kamera – se hvorfor her

64MP Bright GW1 sensoren producerer 16 megapixels billeder, da den omdanner fire pixels til én. Dette gøres på samme måde, som flere telefoner i dag med 48 megapixels-sensorer producerer 12 megapixels billeder.

64MP-sensoren ventes at være i masseproduktionen i andet halvår 2019. Dermed kan de komme med i nogle af efterårets modeller.

12 megapixel frontkamera i den næste iPhone

Du kan læse mere om de nye kamerasensorer på Samsungs officielle hjemmeside.

Mere til historien

Ved at 64 megapixelssensoren kommer i masseproduktion i andet halvår 2019 er der håb om, at Galaxy Note 10 kan være den første telefon på markedet med den nye kamerasensor.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram