Samsung annoncerer nye store kamerasensorer

KORT NYT: Samsung har netop lanceret to nye sensorer til smartphonekameraet på henholdsvis 64 megapixels og 48 megapixels.

De nye kamerasensorer fra Samsung med henholdsvis
48 megapixels og 64 megapixels sensorer (Kilde: Samsung)

Tilbage i marts fortalte en executive hos Qualcomm, at smartphonekameraerne ville nå 100 megapixels i 2019.Nu rykker Samsung et skridt nærmere dette. De har netop lanceret en 64 megapixels og 48 megapixels sensor.

Samsung Galaxy S10 – nu med tre kameraer

Helt præcist hedder de nye kamerasensorer 64MP ISOCELL Bright GW1 sensor og 48MP ISOCELL Brigt GM2. Det skriver GSMArena.com.

48 megapixels sensoren er dog ikke den største nyhed, da Huawei benyttede lignende sensorer i Huawei Mate 20 Pro i slutningen af 2018, samt i dette års modeller Huawei P30 og P30 Pro.

Mobilen er det bedste kamera – se hvorfor her

64MP Bright GW1 sensoren producerer 16 megapixels billeder, da den omdanner fire pixels til én. Dette gøres på samme måde, som flere telefoner i dag med 48 megapixels-sensorer producerer 12 megapixels billeder.

64MP-sensoren ventes at være i masseproduktionen i andet halvår 2019. Dermed kan de komme med i nogle af efterårets modeller.

12 megapixel frontkamera i den næste iPhone

Du kan læse mere om de nye kamerasensorer på Samsungs officielle hjemmeside.

Mere til historien

Ved at 64 megapixelssensoren kommer i masseproduktion i andet halvår 2019 er der håb om, at Galaxy Note 10 kan være den første telefon på markedet med den nye kamerasensor.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram