OnePlus 7 Pro prisen er nu offentliggjort

6

Salget af OnePlus 7 Pro tyvstartes hos forhandleren ProShop i morgen flere dage inden telefonen offentliggøres. Se prisen her.

OnePlus og ProShop klar med eksklusiv pakke inden salgsstarten på OnePlus 7-serien (Foto: Screenshot fra ProShops hjemmeside)
OnePlus og ProShop klar med eksklusiv pakke inden salgsstarten på OnePlus 7-serien
(Foto: Screenshot fra ProShops hjemmeside)

Forhandleren ProShop starter salget af OnePlus 7 Pro i et begrænset antal torsdag den 9. maj 2019 klokken 12.00.

Det er et samarbejde mellem OnePlus og ProShop, der er endt med denne eksklusive salgsstart af ”OnePlus Epic Collectors Edition”, som ligger til grund for, at man altså kan skaffe sig en af de særlige pakker før den offentliggøres tirsdag den 14. maj 2019.

Her er specifikationerne på OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Køber man OnePlus 7 Pro i den særlige ”OnePlus Epic Collectors Edition” så modtager man den allerede den 16. maj 2019. Hvilket også er før den officielle salgsstart.

Foruden OnePlus 7 Pro får man ”hemmelige gaver”, hvilket altså sikrer fans en oplevelse ud over det sædvanlige.

Der er kun 50 eksemplarer til salg af OnePlus Epic Collectors Edition, og ProShop er altså eksklusive eneforhandler af denne særlige “fan-variant” af det nye flagskib fra OnePlus.

OnePlus 7 vil designmæssigt ligne OnePlus 6T

Telefonen koster 6.999 kroner uden abonnement. Det er uvist om telefonen har en bestemt farve eller man kan vælge selv, hvilken farvevariant man ønsker. Ligesom ProShop på nuværende tidspunkt ikke har meldt de eksakte specifikationer ud på den model, som man får i den særlige pakke.

Om de 6.999 kroner ProShop sælger OnePlus 7 Pro “OnePlus Epic Collectors Edition” til også er den officielle salgspris er uvist.

Så dyr bliver OnePlus 7 Pro

Tidligere har vi skrevet, at telefonen ventes at komme i tre forskellige farver. Nemlig Almond, Dark Gray og Nebula Blue.

MereMobil.dk dækker OnePlus’ lanceringsevent tirsdag den 14. maj 2019 fra klokken 17.00.

Mere til historien

OnePlus er også på vej med en 5G-telefon, som blev fremvist i en prototype under Mobile World Congress 2019 i Barcelona tilbage i februar måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer