Nyt dansk fodbold-spil sparker spillerne ind på banen

Et nyt spil, som hedder ”Just Football”, vil forsøge at revolutionere mobilspilindustrien. Spillet er en blanding mellem Pokémon Go og Fifa.

Just Football applikation (Kilde: Screenshots fra App Store)
Just Football applikation (Kilde: Screenshots fra App Store)

En ny dansk fodboldapp vil forsøge at ændre måden, som man spiller mobilspil på. Spillet gør brug af augmented reality. Derfor er du nødt til at bevæge dig ud på en fodboldbane i virkeligheden – og spille fodbold.

Dermed spiller du både på din mobil og i virkeligheden. Det skriver TV 2 Fyn.dk.

Bag applikationen står den tidligere OB-spiller Kasper Ljungstrøm Skov og fire andre. Appen hedder ”Just Football”.

Danskere bringer AR ind i et nyt bilspil på smartphonen

- ”Hvis jeg skulle sammenligne det med noget, så ville jeg sammenligne det med Pokémon Go og Fifa. Du spiller på din mobil, men du bliver også samtidig nødt til at bevæge dig ud i virkeligheden for at vinde i spillet. Lidt ligesom i Pokémon Go, hvor du er nødt til at gå ud i naturen for at fange Pokémon,” siger Kasper Ljungstrøm Skov, som er direktør for Just Football.

Målet i spillet er, at få ens værdi og niveau til at stige. Og det afhænger helt af, hvor god du også er i virkeligheden. Derefter kan du så blive solgt til danske eller udenlandske klubber.

-”Progression systemet i spillet er, at du selvfølgelig skal stige i det der hedder rating i Fifa (ens niveau i Fifa. Går fra 46 til 99, red.). Man starter på 46, som er det laveste, og så er målet, at du skal kæmpe dig op for at blive den bedste,” siger Kasper Ljungstrøm Skov.

For at stige i niveau kan du eksempelvis udfordre dine venner i ”Crossbar Challenge”, hvor det går ud på at ramme overliggeren flest gange. Ved at benytte telefonens GPS får du også klubtilbud ud fra din lokation.

Allerede en succes

Just Football er allerede en lille succes. Spillet er udgivet som en demo i Sverige og Holland, hvor det har været en kæmpe succes. Der er spillet omkring 30.000 timer.

Kasper Ljungstrøm Skov og hans kollegaer har allerede tjent over 10 millioner kroner.

Ingen regler: Teenagere har frit spil på mobilen

Siden 2017 har der været faste investorer på projektet.

Spillet blev tilgængeligt i Danmark og Norge fredag den 17. maj. Spillet kan downloades både i Google Play Store og Apples App Store.

Mere til historien

Foruden ”Just Football” er teamet bag også i gang med et andet projekt, der kommer senere. Præcis hvad det er, er endnu uvist, dog indeholder det noget digital fodboldskole med professionelle fodboldspillere.

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram