Beeld – print dine billeder fra mobilen og computeren

6

KORT NYT: Den populære smartphone app Beeld er klar med en ny mulighed. De har nu også lanceret en Beeld computer-version.

Screenshots fra Beeld
Screenshots fra Beeld

Folkene bag den populære danske smartphone applikation Beeld, der gør det muligt at få lavet fotocollager og prints direkte fra smartphonen er klar med et nyt tiltag.

Godt et års tid efter, at appen så dagens lys til iOS-platformen (og senere Android) er de klar med noget nyt. Beeld har lanceret en computer-version, der giver samme muligheder som på smartphonen.

Bevar dine fotominder på print med Beeld fotoapp

Dermed kan du nu lave fotocollager direkte fra både appen og computeren.

Beeld har også flere layouts på deres udvalg af plakater.

Beeld tilbyder plakater i størrelserne 50×70, 30×40, A4 og A5. Derudover findes der også Beeld One, Beeld kalender og Beeld Small. Du kan også selv vælge om plakaterne skal være horisontale eller vertikale, samt om kanten skal være sort eller hvid.

VIDEOGUIDE: Så let kan du bevare dine gamle papir-billeder

Screenshots fra Beeld
Screenshots fra Beeld

Siden Beeld lancerede iOS-applikationen har de haft fornyet sig løbende og tilbyder nu også salg af forskelligt tilbehør, der tæller alt fra rammer, ophæng m.m.

Beeld er gratis at downloade både i Apples App Store og Google Play Store. Mens computerversionen blot findes på Beelds hjemmeside.

Mere til historien

Der er tale om en danskudviklet variant af Lalalab og FremKalla, der generelt har stor international succes. Beeld har også virkelig fået ”ram” på mange i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer