2019 iPhone kommer måske med dual-Bluetooth

2

RYGTE: Apples næste iPhone kommer måske med mulighed for at tilslutte to Bluetooth enheder på samme tid.

Ifølge MacRumors blandt andet, rygtes det at den næsten iPhone vil få dual-Bluetooth, og dermed mulighed for at benytte to Bluetooth enheder på samme tid.

Analytikeren Mac Otakara mener, at funktionen vil være noget lignende Samsungs Dual Audio Feature. Dual Audio Feature giver mulighed for at afspille musik eller anden lyd, til to Bluetooth-enheder samtidig.

Med en mulig dual-Bluetooth funktion hos Apple, vil det fx. være muligt at danne par til to AirPods samtidig, og dele ens musik med en ven.

Ny Touch ID gør hele skærmen til en sensor

Det er allerede muligt at være connected til flere Bluetooth-høretelefoner samtidig, men musikken vil kun afspille på en høretelefon.

Om funktionen kræver en hardware-funktion, eller udelukkende kan gøre i softwaren er ukendt.

Hvis det kun drejer sig om software, så kan man håbe at Apple vil tilføje det til ændre enheder også.

Andre 2019-iPhone rygter

Den næste generation af iPhones ventes at være en 5,8 tommer OLED iPhone med tre kameraer, 6,1 tommer LCD iPhone med to kameraer og en 6,5 tommer OLED iPhone med tre kameraer.

Vi får måske også mulighed for at benytte en Apple Pencil på den kommende iPhone. Analytikeren Ming-Chi Kuo, har tidligere udtalt at det godt kan blive en realitet. Han har tidligere haft held med flere af hans “spådomme”.

Den trådløse opladefunktion vil også kunne oplade andre enheder. Det kan være ideelt, hvis man er ejer af de nye AirPods, med et case der tilbyder trådløs opladning.

Test: AirPods 2019 test | nye funktioner og uændret lyd

3D-Touch som blev introduceret i iPhone 6s, kan måske også blive afskaffet. Om vi får Force Touch at se, eller de helt dropper ideen vides ikke.

Mere til historien

Apples kommende iPhones, ventes at blive præsenteret i september. Det plejer også at være her, hvor den nye software rulles ud til offentligheden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer