2019 iPhone kommer måske med dual-Bluetooth

RYGTE: Apples næste iPhone kommer måske med mulighed for at tilslutte to Bluetooth enheder på samme tid.

Ifølge MacRumors blandt andet, rygtes det at den næsten iPhone vil få dual-Bluetooth, og dermed mulighed for at benytte to Bluetooth enheder på samme tid.

Analytikeren Mac Otakara mener, at funktionen vil være noget lignende Samsungs Dual Audio Feature. Dual Audio Feature giver mulighed for at afspille musik eller anden lyd, til to Bluetooth-enheder samtidig.

Med en mulig dual-Bluetooth funktion hos Apple, vil det fx. være muligt at danne par til to AirPods samtidig, og dele ens musik med en ven.

Ny Touch ID gør hele skærmen til en sensor

Det er allerede muligt at være connected til flere Bluetooth-høretelefoner samtidig, men musikken vil kun afspille på en høretelefon.

Om funktionen kræver en hardware-funktion, eller udelukkende kan gøre i softwaren er ukendt.

Hvis det kun drejer sig om software, så kan man håbe at Apple vil tilføje det til ændre enheder også.

Andre 2019-iPhone rygter

Den næste generation af iPhones ventes at være en 5,8 tommer OLED iPhone med tre kameraer, 6,1 tommer LCD iPhone med to kameraer og en 6,5 tommer OLED iPhone med tre kameraer.

Vi får måske også mulighed for at benytte en Apple Pencil på den kommende iPhone. Analytikeren Ming-Chi Kuo, har tidligere udtalt at det godt kan blive en realitet. Han har tidligere haft held med flere af hans “spådomme”.

Den trådløse opladefunktion vil også kunne oplade andre enheder. Det kan være ideelt, hvis man er ejer af de nye AirPods, med et case der tilbyder trådløs opladning.

Test: AirPods 2019 test | nye funktioner og uændret lyd

3D-Touch som blev introduceret i iPhone 6s, kan måske også blive afskaffet. Om vi får Force Touch at se, eller de helt dropper ideen vides ikke.

Mere til historien

Apples kommende iPhones, ventes at blive præsenteret i september. Det plejer også at være her, hvor den nye software rulles ud til offentligheden.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram