2019 iPhone kommer måske med dual-Bluetooth

RYGTE: Apples næste iPhone kommer måske med mulighed for at tilslutte to Bluetooth enheder på samme tid.

Ifølge MacRumors blandt andet, rygtes det at den næsten iPhone vil få dual-Bluetooth, og dermed mulighed for at benytte to Bluetooth enheder på samme tid.

Analytikeren Mac Otakara mener, at funktionen vil være noget lignende Samsungs Dual Audio Feature. Dual Audio Feature giver mulighed for at afspille musik eller anden lyd, til to Bluetooth-enheder samtidig.

Med en mulig dual-Bluetooth funktion hos Apple, vil det fx. være muligt at danne par til to AirPods samtidig, og dele ens musik med en ven.

Ny Touch ID gør hele skærmen til en sensor

Det er allerede muligt at være connected til flere Bluetooth-høretelefoner samtidig, men musikken vil kun afspille på en høretelefon.

Om funktionen kræver en hardware-funktion, eller udelukkende kan gøre i softwaren er ukendt.

Hvis det kun drejer sig om software, så kan man håbe at Apple vil tilføje det til ændre enheder også.

Andre 2019-iPhone rygter

Den næste generation af iPhones ventes at være en 5,8 tommer OLED iPhone med tre kameraer, 6,1 tommer LCD iPhone med to kameraer og en 6,5 tommer OLED iPhone med tre kameraer.

Vi får måske også mulighed for at benytte en Apple Pencil på den kommende iPhone. Analytikeren Ming-Chi Kuo, har tidligere udtalt at det godt kan blive en realitet. Han har tidligere haft held med flere af hans "spådomme".

Den trådløse opladefunktion vil også kunne oplade andre enheder. Det kan være ideelt, hvis man er ejer af de nye AirPods, med et case der tilbyder trådløs opladning.

Test: AirPods 2019 test | nye funktioner og uændret lyd

3D-Touch som blev introduceret i iPhone 6s, kan måske også blive afskaffet. Om vi får Force Touch at se, eller de helt dropper ideen vides ikke.

Mere til historien

Apples kommende iPhones, ventes at blive præsenteret i september. Det plejer også at være her, hvor den nye software rulles ud til offentligheden.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram