iPhone Xr er den bedst sælgende smartphone i USA

KORT NYT: Der er delte meninger om Apples ”billig-iPhone”, iPhone Xr, men ifølge nye tal så sælger den rigtig godt på det amerikanske marked.

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr (Foto: Apple)

KORT NYT: Der er delte meninger om Apples ”billig-iPhone”, iPhone Xr, men ifølge nye tal så sælger den rigtig godt på det amerikanske marked.

Årets andet kvartal er i gang på nuværende tidspunkt, så føringen kan måske nå at ændre sig. Men i skrivende stund er det altså iPhone Xr, som er den mest solgte smartphone i USA.

Helt overraskende er resultatet af CIRP’s undersøgelse ikke, da vi allerede i januar måned skrev, at iPhone Xr solgte bedre end flagskibsmodellerne på det amerikanske marked.

Undersøgelsen fra CIRP viser også, at næsten halvdelen af alle iPhone-brugere i USA betaler for iCloud-servicen, mens 21 procent har Apple Music.

TEST: iPhone Xr – god nok til de fleste

Herhjemme går det også fornuftigt med salget af iPhone Xr, hvis vi kigger på teleselskabernes månedlige top-10-lister. Den er dog ikke i toppen, men synlig på listerne hos alle de fire store teleselskaber. Det har den været i de første tre måneder i år.

Et forsigtigt bud på den bedst solgte af de nyeste iPhone-modeller herhjemme vil være iPhone Xs – og måske iPhone 7. Dette bud er vi kommet med ud fra teleselskabernes hitliste fra januar, februar og marts 2019.

Mere til historien

Netop nu forlyder det på rygtebørsen, at Apple vil begynde at producere 2019-modellerne i Indien, hvor de normalt plejer at producere i Kina. Dog stadigvæk på en Foxconn-fabrik.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram