iPhone Xr er den bedst sælgende smartphone i USA

KORT NYT: Der er delte meninger om Apples ”billig-iPhone”, iPhone Xr, men ifølge nye tal så sælger den rigtig godt på det amerikanske marked.

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr (Foto: Apple)

KORT NYT: Der er delte meninger om Apples ”billig-iPhone”, iPhone Xr, men ifølge nye tal så sælger den rigtig godt på det amerikanske marked.

Årets andet kvartal er i gang på nuværende tidspunkt, så føringen kan måske nå at ændre sig. Men i skrivende stund er det altså iPhone Xr, som er den mest solgte smartphone i USA.

Helt overraskende er resultatet af CIRP's undersøgelse ikke, da vi allerede i januar måned skrev, at iPhone Xr solgte bedre end flagskibsmodellerne på det amerikanske marked.

Undersøgelsen fra CIRP viser også, at næsten halvdelen af alle iPhone-brugere i USA betaler for iCloud-servicen, mens 21 procent har Apple Music.

TEST: iPhone Xr – god nok til de fleste

Herhjemme går det også fornuftigt med salget af iPhone Xr, hvis vi kigger på teleselskabernes månedlige top-10-lister. Den er dog ikke i toppen, men synlig på listerne hos alle de fire store teleselskaber. Det har den været i de første tre måneder i år.

Et forsigtigt bud på den bedst solgte af de nyeste iPhone-modeller herhjemme vil være iPhone Xs - og måske iPhone 7. Dette bud er vi kommet med ud fra teleselskabernes hitliste fra januar, februar og marts 2019.

Mere til historien

Netop nu forlyder det på rygtebørsen, at Apple vil begynde at producere 2019-modellerne i Indien, hvor de normalt plejer at producere i Kina. Dog stadigvæk på en Foxconn-fabrik.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram