iPhone Xr er den bedst sælgende smartphone i USA

KORT NYT: Der er delte meninger om Apples ”billig-iPhone”, iPhone Xr, men ifølge nye tal så sælger den rigtig godt på det amerikanske marked.

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr (Foto: Apple)

KORT NYT: Der er delte meninger om Apples ”billig-iPhone”, iPhone Xr, men ifølge nye tal så sælger den rigtig godt på det amerikanske marked.

Årets andet kvartal er i gang på nuværende tidspunkt, så føringen kan måske nå at ændre sig. Men i skrivende stund er det altså iPhone Xr, som er den mest solgte smartphone i USA.

Helt overraskende er resultatet af CIRP's undersøgelse ikke, da vi allerede i januar måned skrev, at iPhone Xr solgte bedre end flagskibsmodellerne på det amerikanske marked.

Undersøgelsen fra CIRP viser også, at næsten halvdelen af alle iPhone-brugere i USA betaler for iCloud-servicen, mens 21 procent har Apple Music.

TEST: iPhone Xr – god nok til de fleste

Herhjemme går det også fornuftigt med salget af iPhone Xr, hvis vi kigger på teleselskabernes månedlige top-10-lister. Den er dog ikke i toppen, men synlig på listerne hos alle de fire store teleselskaber. Det har den været i de første tre måneder i år.

Et forsigtigt bud på den bedst solgte af de nyeste iPhone-modeller herhjemme vil være iPhone Xs - og måske iPhone 7. Dette bud er vi kommet med ud fra teleselskabernes hitliste fra januar, februar og marts 2019.

Mere til historien

Netop nu forlyder det på rygtebørsen, at Apple vil begynde at producere 2019-modellerne i Indien, hvor de normalt plejer at producere i Kina. Dog stadigvæk på en Foxconn-fabrik.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram