Huawei vil måske sælge 5G-chips til Apple

81

RYGTE: Apple har problemer med at finde 5G-chips til deres kommende iPhones. Nu ser det ud til, at Huawei måske vil sælge 5G-chips til Apple.

Fremtiden for 5G-understøttelse på iPhone virker lidt rodet. Flere producenter af 5G-chips vil ikke sælge til Apple, og der har været rygter om, at Apple selv ville producere deres eget chipset.

5G-licenserne er fordelt

Netop nu florerer en sag mellem Qualcomm og Apple, hvorfor det i hvert fald ikke forventes, at Apple vil få Qualcomm chips i de kommende iPhones.

I 2016 benyttede Apple chips fra både Intel og Qualcomm, men i 2018 valgte Apple at droppe Qualcomm og kun benytte chips fra Intel.

Det ventes, at 2019 iPhone-modellerne vil komme med Intel-chips.

Derfor ser det heller ikke ud til, at Apple i 2019 kommer med en 5G-iPhone. Rygterne har lydt, at vi ikke skal forvente en iPhone med 5G-understøttelse før 2020 eller 2021.

Apple måske først klar med 5G på iPhone i 2021

Nu er spekulationerne så, at Huawei vil sælge 5G-chips til Apple. Det skriver CNET.

Huawei har deres foldbare Mate X-telefon med deres egen Balong 5000 5G-modemchip. Og oplysningerne om, at Huawei er åbne overfor at sælge deres 5G Balong 5000 til Apple stammer fra Engadget.

Hverken Huawei eller Apple har kommenteret på rygterne.

Men da stort set alle konkurrenterne er klar med en 5G-smartphone i år, så er det måske et vigtigt punkt for Apple også at være med, da nogle mobilkøbere kan vælge dem fra af den grund.

Det er dog uvist om Apple vil vælge at benytte Huaweis 5G-chips, da de mange beskyldninger mod Huawei og overvågning har florereret. Det skal dog siges, at trods mange beskyldninger, så er Huawei ikke ”dømt skyldig”.

Mere til historien

Samsung sender inden længe deres 5G-variant af Galaxy S10 til salg på det amerikanske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
81 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer