Huawei P30 har 10 gange flere forudbestillinger end P20

6

KORT NYT: Det forlyder, at Huawei P30 er en yderst attraktiv model. Nye tal viser at den almindelige P30 har 10 gange så mange forudbestillinger forgængeren.

Huawei P30
Huawei P30 (Foto: Huawei)

Ifølge GSMArena.com, så har Huawei P30 modtaget 10 gange så mange forudbestillinger i forhold til Huawei P20.

Tallende stammer fra Tmall, og skulle være tal fra Kina og de kinesiske forudbestillinger.

Sådan får du trådløs opladning på Huawei P30

Det er en stor forbedring, og det er værd at bide mærke, at Huawei P30 ikke er annonceret med en pris i Kina. Forudbestillingerne er derfor lavet uden information om den kommende pris.

Vi skal nok regne med, at det ikke kommer lige så højt her i Europa, men salget lader til at blive en succes for Huawei.

Der er ikke offentliggjort tal for forudbestillingerne, og de er ikke fra Huawei selv. Det er derfor også uvist, hvordan forudbestillinger og salgstal fordeler sig mellem P30 og P30 Pro.

TEST: Huawei P30 Pro | alt det du forventer

Hvad der skyldes det vilde antal forudbestillinger vides ikke, men herhjemme får man et attraktivt tilbud med. Her er der dog ikke tale om forudbestillinger, da telefonen rent faktisk er landet i handlen hos de fleste forhandlere.

Huawei P30 og P30 Pro er allerede i butikkerne nu

Vælger du, at bestille den nye Huawei P30, så får du et Huawei Watch med til en værdi af 1.899 kroner. Dette kan være med til at tiltrække købere.

Mere til historien

Huawei P30 kan bestilles hos flere teleselskaber og butikker. %%%% Priserne starter fra 5.060 kroner for den mindste model.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer