Huawei P30 har 10 gange flere forudbestillinger end P20

KORT NYT: Det forlyder, at Huawei P30 er en yderst attraktiv model. Nye tal viser at den almindelige P30 har 10 gange så mange forudbestillinger forgængeren.

Huawei P30
Huawei P30 (Foto: Huawei)

Ifølge GSMArena.com, så har Huawei P30 modtaget 10 gange så mange forudbestillinger i forhold til Huawei P20.

Tallende stammer fra Tmall, og skulle være tal fra Kina og de kinesiske forudbestillinger.

Sådan får du trådløs opladning på Huawei P30

Det er en stor forbedring, og det er værd at bide mærke, at Huawei P30 ikke er annonceret med en pris i Kina. Forudbestillingerne er derfor lavet uden information om den kommende pris.

Vi skal nok regne med, at det ikke kommer lige så højt her i Europa, men salget lader til at blive en succes for Huawei.

Der er ikke offentliggjort tal for forudbestillingerne, og de er ikke fra Huawei selv. Det er derfor også uvist, hvordan forudbestillinger og salgstal fordeler sig mellem P30 og P30 Pro.

TEST: Huawei P30 Pro | alt det du forventer

Hvad der skyldes det vilde antal forudbestillinger vides ikke, men herhjemme får man et attraktivt tilbud med. Her er der dog ikke tale om forudbestillinger, da telefonen rent faktisk er landet i handlen hos de fleste forhandlere.

Huawei P30 og P30 Pro er allerede i butikkerne nu

Vælger du, at bestille den nye Huawei P30, så får du et Huawei Watch med til en værdi af 1.899 kroner. Dette kan være med til at tiltrække købere.

Mere til historien

Huawei P30 kan bestilles hos flere teleselskaber og butikker. Sponseret link Priserne starter fra 5.060 kroner for den mindste model.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram