Har du vundet Nokia 9 PureView? Se vinderen her

Konkurrencen om et eksemplar af Nokia 9 PureView er nu slut. Læs her, hvem den heldige vinder blev.

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView (Foto: MereMobil.dk)

Gennem det seneste stykke tid har vi kørt en konkurrence på vores Facebookside, hvor det har været muligt at vinde et eksemplar af den nye Nokia 9 PureView.

Alle der har deltaget har været med i vores lodtrækning. Og nu er vinderen fundet – og du kan se om du er den heldige.

ANMELDELSE: Nokia 9 PureView | nyskabende kamera, lækker smartphone

Præmie: Nokia 9 PureView
Vinderen blev: Herbert Fabres Kristiansen

Dette er billedet, som blev vinderen af vores konkurrence om et eksemplar af Nokia 9 PureView (Foto: Herbert Fabres Kristiansen)
Dette er billedet, som blev vinderen af vores konkurrence om et eksemplar af Nokia 9 PureView (Foto: Herbert Fabres Kristiansen)

Vi vil desuden gerne benytte lejligheden til at takke alle, der har deltaget i konkurrencen. Det har været super dejligt at se alle de flotte, sjove, livsbekræftende billeder, som I har taget med jeres smartphones.

Billederne viser øjeblikke, der ikke skal glemmes. Alt fra fødsel, sygdom, til flot natur og glade børn. Og vi kan kun opfordre dem, der har lyst til at se de forskellige billeder, at se nærmere på dem. Du finder billederne, som alle har deltaget i konkurrencen her.

Kunne du også tænke dig et eksemplar af verdens første smartphone med penta-kamera, så kan Nokia 9 PureView købes i butikkerne netop nu. Og selvom det er en topmodel, så er prisen på Nokia 9 PureView langt fra konkurrenternes. Den vejledende pris for telefonen er 4.999 kroner uden abonnement.

Se de første billeder fra Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView er tilgængelig i farven midnatsblå på det danske marked og kan købes hos blandt andet Telia, Telenor, Bilka.dk, Elgiganten og ProShop.

Kunne du tænke dig at være opdateret på alle nyhederne, samt hvis vi kører en ny konkurrence? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også følge os på Facebook.

Tusinde tak til alle der deltog.

Vh. John G. og resten af teamet på MereMobil.dk

OBS: Konkurrencen er sponseret af HMD Global / Nokia

Nokia 9.1 PureView får 5G og Snapdragon 855

RYGTE: Den næste telefon i rækken af Nokia PureView-serien ventes at understøtte 5G og Snapdragon 855.

(mere…)
3 grunde til at købe Nokia 9 PureView

GUIDE: Kameraet er én af de gode grund til at overveje Nokia 9 PureView, men der er flere. For det er en fed smartphone. Læs med her inden du køber.

(mere…)
Mobilen er det bedste kamera – se hvorfor her

GALLERI: Vores konkurrence om en Nokia 9 PureView har udløst MANGE fantastiske smartphone-fotos. Se en række af læsernes egne mobil-fotos her.

(mere…)
Del dit favoritbillede og vind Nokia 9 PureView

Elsker du at tage billeder? Så del dit yndlingsbillede med os og vær med i konkurrencen om en Nokia 9 PureView. Læs her hvordan du deltager.

(mere…)
Nokia 9 PureView test | nyskabende kamera, lækker smartphone

TEST: Du kan skyde nogle vilde billeder med Nokia 9 PureView, der er en ret lækker smartphone til en skarp pris.

(mere…)
Mine første dage med Nokia 9 PureView

Som smartphone er Nokia 9 PureView rigtig god. Kameraet med 5 linser er ligeledes temmelig interessant. Her er mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram