Xiaomi Mi 9X specifikationer er lækket

0

Specifikationerne på Xiaomi Mi 9X skulle være lækket. Det ventes at den kommende mobil er klar i april.

Et læk viser, ifølge GSMArena.com, at der er en ny Xiaomi på vej, nemlig Xiaomi Mi 9X.

Lækket viser faktisk tre nye telefoner med kodenavnene ““pyxis”, “bamboo_sprout”, og “cosmos_sprout”.

Umiddelbart lyder dette ikke som nogen særlig information, men det viser sig, at to af disse enheder skulle komme med Android One. De to Android One enheder ventes at være Mi A3 og Mi A3 Lite.

Kritiske huller i Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9

Den sidste enhed, pyxis, skulle dække over en Xiaomi Mi 9X, en efterfølger af Mi 6X. Det ventes derfor at tallene imellem bliver sprunget over.

Xiaomi Mi 9X vil få et 32 megapixels selfie kamera med en waterdrop-notch. Skærmen vil være en 6,4 tommer FHD AMOLED skærm.

For at låse telefonen op vil der sidde en in-screen fingeraftrykslæser. Dette ser vi også flere og flere telefoner med, men det fungerer ikke ret godt.

Bagpå vil der sidde et triple-kamera med en 48 megapixels linse som hovedkamera. De to andre kameraer vil være et 13 megapixels vidvinkel og 8 megapixels linse, der ventes at være telefotolinse.

Mobilen vil blive leveret med Android 9 med en MIUI 10 udenpå. Batteriet er på 3,000 mAh, og vil understøtte 18 watt hurtigopladning.

Det ventes, at Mi A3 og Mi A3 Lite vil have lignende specifikationer, men muligvis med lavere skærmopløsning og mindre chip-sæt.

Prisen vil, ifølge lækket, være på 250 dollars for Mi 9X, hvilket er ret lavt, taget i betragtning af fingeraftryksskanneren og kameraerne.

Hvem er Xiaomi?

Xiaomi kan lyde ukendt for mange danskere, og navnet kan være en stor mundfuld at udtale korrekt, men de fylder efterhånden en stor del – dog ikke på det danske marked.

Xiaomi er et kinesisk mobilfirma, der blev grundlagt i 2010. De har siden vundet sig ind på markedet, og er blevet tilgængelig i Danmark hos enkelte forhandlere.

Xiaomi – kan de noget?

Xiaomi kan sammenlignes med OnePlus, og er mobiler med fint indhold, til en billig pris.

Vi har tidligere skrevet om Xiaomi og deres måde at føre et mobilbrand på. Deres opbygning af pressefotos er noget der virker kopieret fra Apple, og deres specifikationer læner sig op af andre mobiler bare til en lavere pris.

Dette hindrer selvfølgelig ikke, at Xiaomi sagtens kan lave gode telefoner.

Mere til historien

Xiaomi kom ind på det danske marked sidste år i hos 3. De er det eneste teleselskab, der indtil videre sælger Xiaomi telefoner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer