Xiaomi Mi 9X specifikationer er lækket

Specifikationerne på Xiaomi Mi 9X skulle være lækket. Det ventes at den kommende mobil er klar i april.

Et læk viser, ifølge GSMArena.com, at der er en ny Xiaomi på vej, nemlig Xiaomi Mi 9X.

Lækket viser faktisk tre nye telefoner med kodenavnene ““pyxis”, “bamboo_sprout”, og “cosmos_sprout”.

Umiddelbart lyder dette ikke som nogen særlig information, men det viser sig, at to af disse enheder skulle komme med Android One. De to Android One enheder ventes at være Mi A3 og Mi A3 Lite.

Kritiske huller i Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9

Den sidste enhed, pyxis, skulle dække over en Xiaomi Mi 9X, en efterfølger af Mi 6X. Det ventes derfor at tallene imellem bliver sprunget over.

Xiaomi Mi 9X vil få et 32 megapixels selfie kamera med en waterdrop-notch. Skærmen vil være en 6,4 tommer FHD AMOLED skærm.

For at låse telefonen op vil der sidde en in-screen fingeraftrykslæser. Dette ser vi også flere og flere telefoner med, men det fungerer ikke ret godt.

Bagpå vil der sidde et triple-kamera med en 48 megapixels linse som hovedkamera. De to andre kameraer vil være et 13 megapixels vidvinkel og 8 megapixels linse, der ventes at være telefotolinse.

Mobilen vil blive leveret med Android 9 med en MIUI 10 udenpå. Batteriet er på 3,000 mAh, og vil understøtte 18 watt hurtigopladning.

Det ventes, at Mi A3 og Mi A3 Lite vil have lignende specifikationer, men muligvis med lavere skærmopløsning og mindre chip-sæt.

Prisen vil, ifølge lækket, være på 250 dollars for Mi 9X, hvilket er ret lavt, taget i betragtning af fingeraftryksskanneren og kameraerne.

Hvem er Xiaomi?

Xiaomi kan lyde ukendt for mange danskere, og navnet kan være en stor mundfuld at udtale korrekt, men de fylder efterhånden en stor del – dog ikke på det danske marked.

Xiaomi er et kinesisk mobilfirma, der blev grundlagt i 2010. De har siden vundet sig ind på markedet, og er blevet tilgængelig i Danmark hos enkelte forhandlere.

Xiaomi – kan de noget?

Xiaomi kan sammenlignes med OnePlus, og er mobiler med fint indhold, til en billig pris.

Vi har tidligere skrevet om Xiaomi og deres måde at føre et mobilbrand på. Deres opbygning af pressefotos er noget der virker kopieret fra Apple, og deres specifikationer læner sig op af andre mobiler bare til en lavere pris.

Dette hindrer selvfølgelig ikke, at Xiaomi sagtens kan lave gode telefoner.

Mere til historien

Xiaomi kom ind på det danske marked sidste år i hos 3. De er det eneste teleselskab, der indtil videre sælger Xiaomi telefoner.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
Her er Xiaomis nye Galaxy Z Flip6 konkurrent

Nu er Xiaomi også hoppet med på vognen og har lanceret en klaptelefon. Den skal konkurrere med Samsung og Motorola.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
Jeg har prøvet et MEGA-solidt el-løbehjul

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram