Kritiske huller i Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9

KORT NYT: Et ekspertteam har succesfuldt gennemført et sikkerhedsangreb på Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 og Xiaomi Mi6 har nogle kritiske sårbarheder som hackere, med den rigtige viden, kan udnytte ondsindet. Det viser en demonstration af en række angreb, der er udført i forskningsmæssig sammenhæng.

Angrebene på telefonerne blev foretaget af forskere fra sikkerhedsfirmaet F-Secure, som har demonstreret et såkaldt zero-day sårbarhedsangreb, der succesfuldt blev gennemført.

Demonstrationen fandt sted ved Mobile Pwn2Own konkurrencen i den japanske hovedstand Tokyo.

Det lykkedes eksempelvis holdet at installere og launche en ondsindet applikation via JavaScript gennem Wi-Fi funktionen på Xiaomi Mi6.

Producenterne er blevet gjort opmærksom på sårbarhederne. Oplysningerne om demonstrationen af sikkerheden er først offentliggjort efter patches er blevet tilgængelige, fortæller F-Secure.

Der er tidligere demonstreret zero-day-angreb mod telefoner fra Huawei og Samsung samt Safari og Chrome-browserne.

Opdateringer til Android er ‘det vilde vesten’

Mere til historien

Angrebene mod Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9 viser, at selvom mange telefoner kører på Android-platformen, er det vidt forskellige hvor sårbare telefonerne er overfor angreb udefra.

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Pas på svindel fra “Skat”

Skal du have penge tilbage eller ej? Årsopgørelsen er på vej som viser dette, men pas på det fører oftest fup og svindelnumre med sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
89 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram