Kritiske huller i Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9

KORT NYT: Et ekspertteam har succesfuldt gennemført et sikkerhedsangreb på Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 og Xiaomi Mi6 har nogle kritiske sårbarheder som hackere, med den rigtige viden, kan udnytte ondsindet. Det viser en demonstration af en række angreb, der er udført i forskningsmæssig sammenhæng.

Angrebene på telefonerne blev foretaget af forskere fra sikkerhedsfirmaet F-Secure, som har demonstreret et såkaldt zero-day sårbarhedsangreb, der succesfuldt blev gennemført.

Demonstrationen fandt sted ved Mobile Pwn2Own konkurrencen i den japanske hovedstand Tokyo.

Det lykkedes eksempelvis holdet at installere og launche en ondsindet applikation via JavaScript gennem Wi-Fi funktionen på Xiaomi Mi6.

Producenterne er blevet gjort opmærksom på sårbarhederne. Oplysningerne om demonstrationen af sikkerheden er først offentliggjort efter patches er blevet tilgængelige, fortæller F-Secure.

Der er tidligere demonstreret zero-day-angreb mod telefoner fra Huawei og Samsung samt Safari og Chrome-browserne.

Opdateringer til Android er ‘det vilde vesten’

Mere til historien

Angrebene mod Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9 viser, at selvom mange telefoner kører på Android-platformen, er det vidt forskellige hvor sårbare telefonerne er overfor angreb udefra.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Jeg har prøvet et MEGA-solidt el-løbehjul

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
89 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram