Kritiske huller i Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9

KORT NYT: Et ekspertteam har succesfuldt gennemført et sikkerhedsangreb på Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 og Xiaomi Mi6 har nogle kritiske sårbarheder som hackere, med den rigtige viden, kan udnytte ondsindet. Det viser en demonstration af en række angreb, der er udført i forskningsmæssig sammenhæng.

Angrebene på telefonerne blev foretaget af forskere fra sikkerhedsfirmaet F-Secure, som har demonstreret et såkaldt zero-day sårbarhedsangreb, der succesfuldt blev gennemført.

Demonstrationen fandt sted ved Mobile Pwn2Own konkurrencen i den japanske hovedstand Tokyo.

Det lykkedes eksempelvis holdet at installere og launche en ondsindet applikation via JavaScript gennem Wi-Fi funktionen på Xiaomi Mi6.

Producenterne er blevet gjort opmærksom på sårbarhederne. Oplysningerne om demonstrationen af sikkerheden er først offentliggjort efter patches er blevet tilgængelige, fortæller F-Secure.

Der er tidligere demonstreret zero-day-angreb mod telefoner fra Huawei og Samsung samt Safari og Chrome-browserne.

- Opdateringer til Android er 'det vilde vesten'

Mere til historien

Angrebene mod Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9 viser, at selvom mange telefoner kører på Android-platformen, er det vidt forskellige hvor sårbare telefonerne er overfor angreb udefra.

Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
FBI undersøger TikToks overvågning af journalister

FBI og det amerikanske justitsministerium stiller nu skarpt på TikTok-ejeren Bytedance. Det handler om overvågning af Kina-kritiske journalister.

(mere…)
Hackere kan udnytte ny version af ChatGPT

Den nye version af ChatGPT kan sætte turbo på cyberkriminalitet, da den kan udnyttes af hackere.

(mere…)
USA-krav: Sælg TikTok ellers forbyder vi appen

Amerikanerne strammer kravene til TikTok. Kineserne skal ud af ejerskabet.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
89 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram