Sony Xperia 10 og Xperia 10 Plus er klar i butikkerne

Sony har kun lige offentliggjort de to nye modeller, Xperia 10 og Xperia 10 Plus. Allerede nu er de klar til salg. Se pris og tilgængelighed her.

Sony Xperia 10 Plus
Sony Xperia 10 (Foto: MereMobil.dk)

Sony offentliggjorde mandag den 25. februar 2019 to nye budgettelefoner, der virker rigtigt interessante på både specifikationer og pris.

Der er mange ligheder på de to nye modeller, som begge er en del af de helt nye smartphones fra Sony. Der er dog forskel på skærmstørrelse, RAM, kamera og batteri.

Sony Xperia 10 Plus – flere tommer nyt format

Både Xperia 10 og Xperia 10 Plus kommer med det nye 21:9 skærmformat, der skulle være nærmest skræddersyet til YouTube og Netflix. Dermed er det måske også telefoner, som henvender sig til de, der bruger meget tid på streaming, men ikke vil ofre prisen som en topmodel koster.

Skærmen er på Xperia 10 6 tommer, mens Xperia 10 Plus har en skærm på 6,5 tommer.

Sony Xperia 10 – mellemklasse med nyt format

Der er også en lille forskel på kamera og batteri. Begge telefoner kommer med dual-kamera, men på Xperia 10 er det med sensorer på 13 og 5 megapixels, mens sensorerne på Xperia 10 Plus er på 12 og 8 megapixels. Frontkameraet er på 8 megapixels på begge modeller.

Batteriet i Xperia 10 har en kapacitet på 2.870 mAh mens Xperia 10 Plus kommer med et 3.000 mAh batteri.


Foruden Xperia 10 og Xperia 10 Plus lancerede Sony også telefonerne Xperia L3 og Xperia 1. Xperia L3 kommer i handlen medio marts, mens det endnu er uvist hvornår Xperia 1 lander i butikkerne.

Sony Xperia L3 – begyndermobil med fokus på underholdning

Pris og tilgængelighed

Xperia 10 og Xperia 10 Plus kommer begge i handlen fredag den 1. marts til henholdsvis 2.999 og 3.499 kroner uden abonnement.

Xperia 10 kommer hos Telia, Call Me, YouSee, Telmore, Telenor, CBB, Elgiganten og flere webshops som eksempelvis Bilka og Proshop. Xperia 10 Plus kommer i sortiment hos Telia, Call Me og Elgiganten, oplyser Sony til MereMobil.dk.

Mere til historien

Du kan blive klogere på Sonys topmodel, Xperia 1, i vores store gennemgang af produktet her.

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram