Huawei: P30-kampagnefotos er blevet misforstået

En teaser-kampagne for Huawei P30 er blevet misforstået. De anvendte fotos er en kunstnerisk gengivelse af nye fotofunktioner, forlyder det.

Huawei har brugt falske kamerabilleder for at fremhæve den kommende topmodel Huawei P30s unikke fotoegenskaber. Historien er gået verden rundt – inklusive her på MereMobil.dk.

Læs den oprindelige historie:Huawei bruger igen falske billeder til markedsføring

Nu viser det sig, at indlægget på det kinesiske sociale medie Weibo, som startede det hele, er blevet misforstået. Det fortæller Huawei Danmark til MereMobil.dk.

Teaser-materialet, der reklamerer for den kommende P30-serie, benytter IKKE billeder som er skudt med en mobil i Huawei P30-serien.

Teaseren blev tolket som, at Huawei ville forsøge at snyde køberne, da billederne viste sig at stamme fra blandt andet fotodatabaser med materialer fra spejlreflekskameraer.

Billederne, der benyttes i teaser-kampagnen, skal på kunstnerisk vis tease for nogle af funktionerne i telefonen, forlyder det fra Huawei.

Herunder kan du læse Huaweis officielle statement i sagen.

Citat fra Huawei om P30 teaser-kampagnen 

Vi er blevet opmærksomme på, at der er opstået en misforståelse i forbindelse med vores seneste teaser-materiale for den kommende HUAWEI P30-Serie.

Vi vil gerne understrege, at der udelukkende er tale om markedsføringsmateriale, der er beregnet til at illustrere de unikke nye funktioner i den kommende HUAWEI P30-serie.

Huawei har erhvervet licenser til de originale billeder, og materialet er kun en kunstnerisk gengivelse, der teaser for de nævnte funktioner.

Det officielle kampagnemateriale og produktspecifikationer offentliggøres selvfølgelig først ved den globale lancering den 26. marts i Paris.

Kilde: Marie Dam Feldborg, Head of Marketing and Communication hos Huawei.

Uddrag af Huawei P30 teaser-kampagne

Mere til historien

Teaser-billederne viser angiveligt et ret kraftigt zoom, som det ventes at Huawei P30-serien kommer med. I hvert fald de dyreste modeller.

Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Eksklusiv Pixel-funktion er klar til alle

Da Google Pixel-telefonerne kom på markedet, havde de en eksklusiv feature. Nu kommer ”magisk viskelæder” ud til alle.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
DxOMark: Samsung Galaxy S23 Ultra skuffer

Samsungs nyeste topmodel skuffer i ny kameratest. Galaxy S23 Ultra er placeret langt nede på siden og slået af blandt andet iPhone 13 Pro.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Dette er de bedste kameramobiler netop nu

Den bedste allround-kameratelefon er Pixel 7 Pro, konkluderer en ny test. iPhone 14 Pro er næsten lige så god.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram