Fingeraftrykslæser på Galaxy S10 og S10+ fejler

Fingeraftrykslæren i skærmen på Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ fejler ofte. En rettelse er på vej. Måske er teknologien for tidligt ude.

Galaxy S10-series
Galaxy S10-serien (Grafik: MereMobil.dk)

Samsung har netop sendt deres nyeste flagskibsserie på markedet, Galaxy S10’erne.Allerede nu har der været klager over fingeraftrykslæseren i skærmen (in-screen-fingerprintreader) der ikke fungerer godt nok.

Galaxy S10 og Galaxy S10+ er de første telefoner fra Samsung, som kommer med fingeraftrykslæser i skærmen. Men det ser altså ud som om, der er problemer med aflæsningen i en række tilfælde. Nøjagtigheden er simpelthen ikke god nok. Det skriver Pocketnow.com.

Samsung Galaxy S10+ – alt om topmodellen

Problemerne med fingeraftrykslæseren kan opstå i forskellige situationer, hvilket eksempelvis kan være hvis har meget tør hud. Ligesom det også kan være problematisk, hvis du har en lille rift eller anden skade på fingeren.

Men Samsung er på vej med en opdatering, der altså skal forbedre nøjagtigheden i fingeraftrykslæseren.

Fingeraftrykslæseren er en komponent fra Qualcomm, der også har været ude med en udtalelse omkring denne, samt fortalt teknologien er i sin spæde barndom. Derfor er der brug for tid til forbedring.

Samsung Galaxy S10 – nu med tre kameraer

-”Men mere om nøjagtighedsproblemet, så vil Samsung kunne svare på, hvordan teknologien er blevet indbygget i deres enheder,” lyder det i en officiel melding fra Qualcomm.

Forventningerne til de nye Galaxy S10'ere fra Samsung har været høje - og måske for høje. Fingeraftrykslæseren er ikke den eneste, som får høvl over ikke at være nøjagtig nok. Tidligere har også været problemer med ansigtsgenkendelsen, som kan snydes med et billede af den pågældende person.

Ansigtsgenkendelsen fejler på Samsung Galaxy S10

Vi har ikke modtaget opdateringen på vores testeksemplar endnu, så det er uvist hvornår denne opdatering er klar.

Mere til historien

Foruden Galaxy S10 og Galaxy S10+ har Samsung også lanceret Galaxy S10e. Denne kommer uden fingeraftrykslæser i skærmen, men har i stedet denne placeret på siden. Galaxy S10e er en ret spændende model, da den har mange af funktionerne fra topmodellerne - men hvor der også er skåret ind til benet. Prisen holdes til en pris på 5.999 kroner uden abonnement.

Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
95 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram