Fingeraftrykslæser på Galaxy S10 og S10+ fejler

Fingeraftrykslæren i skærmen på Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ fejler ofte. En rettelse er på vej. Måske er teknologien for tidligt ude.

Galaxy S10-series
Galaxy S10-serien (Grafik: MereMobil.dk)

Samsung har netop sendt deres nyeste flagskibsserie på markedet, Galaxy S10’erne.Allerede nu har der været klager over fingeraftrykslæseren i skærmen (in-screen-fingerprintreader) der ikke fungerer godt nok.

Galaxy S10 og Galaxy S10+ er de første telefoner fra Samsung, som kommer med fingeraftrykslæser i skærmen. Men det ser altså ud som om, der er problemer med aflæsningen i en række tilfælde. Nøjagtigheden er simpelthen ikke god nok. Det skriver Pocketnow.com.

Samsung Galaxy S10+ – alt om topmodellen

Problemerne med fingeraftrykslæseren kan opstå i forskellige situationer, hvilket eksempelvis kan være hvis har meget tør hud. Ligesom det også kan være problematisk, hvis du har en lille rift eller anden skade på fingeren.

Men Samsung er på vej med en opdatering, der altså skal forbedre nøjagtigheden i fingeraftrykslæseren.

Fingeraftrykslæseren er en komponent fra Qualcomm, der også har været ude med en udtalelse omkring denne, samt fortalt teknologien er i sin spæde barndom. Derfor er der brug for tid til forbedring.

Samsung Galaxy S10 – nu med tre kameraer

-”Men mere om nøjagtighedsproblemet, så vil Samsung kunne svare på, hvordan teknologien er blevet indbygget i deres enheder,” lyder det i en officiel melding fra Qualcomm.

Forventningerne til de nye Galaxy S10’ere fra Samsung har været høje – og måske for høje. Fingeraftrykslæseren er ikke den eneste, som får høvl over ikke at være nøjagtig nok. Tidligere har også været problemer med ansigtsgenkendelsen, som kan snydes med et billede af den pågældende person.

Ansigtsgenkendelsen fejler på Samsung Galaxy S10

Vi har ikke modtaget opdateringen på vores testeksemplar endnu, så det er uvist hvornår denne opdatering er klar.

Mere til historien

Foruden Galaxy S10 og Galaxy S10+ har Samsung også lanceret Galaxy S10e. Denne kommer uden fingeraftrykslæser i skærmen, men har i stedet denne placeret på siden. Galaxy S10e er en ret spændende model, da den har mange af funktionerne fra topmodellerne – men hvor der også er skåret ind til benet. Prisen holdes til en pris på 5.999 kroner uden abonnement.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
95 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram