Fingeraftrykslæser på Galaxy S10 og S10+ fejler

Fingeraftrykslæren i skærmen på Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ fejler ofte. En rettelse er på vej. Måske er teknologien for tidligt ude.

Galaxy S10-series
Galaxy S10-serien (Grafik: MereMobil.dk)

Samsung har netop sendt deres nyeste flagskibsserie på markedet, Galaxy S10’erne.Allerede nu har der været klager over fingeraftrykslæseren i skærmen (in-screen-fingerprintreader) der ikke fungerer godt nok.

Galaxy S10 og Galaxy S10+ er de første telefoner fra Samsung, som kommer med fingeraftrykslæser i skærmen. Men det ser altså ud som om, der er problemer med aflæsningen i en række tilfælde. Nøjagtigheden er simpelthen ikke god nok. Det skriver Pocketnow.com.

Samsung Galaxy S10+ – alt om topmodellen

Problemerne med fingeraftrykslæseren kan opstå i forskellige situationer, hvilket eksempelvis kan være hvis har meget tør hud. Ligesom det også kan være problematisk, hvis du har en lille rift eller anden skade på fingeren.

Men Samsung er på vej med en opdatering, der altså skal forbedre nøjagtigheden i fingeraftrykslæseren.

Fingeraftrykslæseren er en komponent fra Qualcomm, der også har været ude med en udtalelse omkring denne, samt fortalt teknologien er i sin spæde barndom. Derfor er der brug for tid til forbedring.

Samsung Galaxy S10 – nu med tre kameraer

-”Men mere om nøjagtighedsproblemet, så vil Samsung kunne svare på, hvordan teknologien er blevet indbygget i deres enheder,” lyder det i en officiel melding fra Qualcomm.

Forventningerne til de nye Galaxy S10'ere fra Samsung har været høje - og måske for høje. Fingeraftrykslæseren er ikke den eneste, som får høvl over ikke at være nøjagtig nok. Tidligere har også været problemer med ansigtsgenkendelsen, som kan snydes med et billede af den pågældende person.

Ansigtsgenkendelsen fejler på Samsung Galaxy S10

Vi har ikke modtaget opdateringen på vores testeksemplar endnu, så det er uvist hvornår denne opdatering er klar.

Mere til historien

Foruden Galaxy S10 og Galaxy S10+ har Samsung også lanceret Galaxy S10e. Denne kommer uden fingeraftrykslæser i skærmen, men har i stedet denne placeret på siden. Galaxy S10e er en ret spændende model, da den har mange af funktionerne fra topmodellerne - men hvor der også er skåret ind til benet. Prisen holdes til en pris på 5.999 kroner uden abonnement.

Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
95 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram