Sony Xperia 10, Xperia 10 Plus og Xperia L3 – pris og tilgængelighed

Sony har afsløret tre nye budget-smartphones, som kommer bredt ud på det danske marked. Her er priserne på Sony Xperia 10, Xperia 10 Plus og Xperia L3.

Sony Xperia 10 Plus
Sony Xperia 10 (Foto: MereMobil.dk)

Sony har afsløret to nye smartphones, Xperia 10 og Xperia 10 Plus. Begge telefoner kommer med det nye 21:9 format, som er noget af det, der på nuværende tidspunkt, adskiller Sony fra konkurrenterne.

21:9 formatet byder på en længere skærm. Når telefonen holdes vandret er formatet skræddersyet til at se alt det videoindhold på, som mobilbrugere efterhånden gør.

Mange kan sagtens finde på at se længere web-tv indslag og endda reelle film og udsendelser på deres smartphones, hvilket ifølge Sony berettiger til dette nye 21:9 format. Næsten alle YouTube-musikvideoer er ifølge Sony i 21:9 format.

Starter på 1.500 kroner

Xperia 10 får en vejledende pris på 2.999 kroner uden abonnement.

Telefonen kommer i sortiment hos Telia, Call Me, YouSee, Telmore, Telenor, CBB, Elgiganten og flere webshops som eksempelvis Bilka og Proshop. Salgsstarten bliver fredag den 1. marts 2019.

Også Xperia 10 Plus kommer også på det danske marked fredag den 1. marts 2019. Den får en vejledende pris på 3.499 kroner uden abonnement. Xperia 10 Plus kommer i sortiment hos Telia, Call Me og Elgiganten, oplyser Sony til MereMobil.dk.

Sony er også klar med en smartphone til lige under 1.500 kroner. Den kommer dog ikke med 21:9 format, men det mere "almindelige" 18:9 format. Xperia L3 kommer i handlen til en vejledende pris på 1.499 kroner uden abonnement. Den er i handlen fra midten af marts hos Telenor, CBB, Elgiganten, Proshop, Bilka.dk, Wupti m.m.

Det nye flagskib fra Sony hedder Xperia 1. Der er dog ikke yderligere informationer omkring pris og tilgængelighed for denne på det danske marked i skrivende stund.

Læs mere om flagskibet Sony Xperia 1

Mere til historien

Skal du have en af de nye Sony-telefoner? Hvis ja, så skal der måske også beskyttelsesglas på? Vi har vores favorit når det kommer til beskyttelsesglas og du kan blive klogere på hvilket og hvorfor i vores artikel "Hvilket "panserglas" bruger du?".

Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Sony Xperia 5 V – 16 GB RAM?

RYGTE: Sony er måske på vej med en ny telefon. Xperia 5 V angiveligt 16 GB RAM.

(mere…)
Nyt VR-headset fra PlayStation er i butikkerne

Det nye VR-headset til PlayStation 5 er klar på hylderne i de danske butikker.

(mere…)
Sony er klar med prisvenlige hovedtelefoner

Sony har i dag præsenteret to nye hovedtelefoner. Både til over-ear og on-ear. Prisen er ret rimelig.

(mere…)
Sony klar med en ny Walkman

Sony har udvidet serien af en musikafspillere med lyd i high end-kvalitet. Her er NW-A306.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram