Sony Xperia 10, Xperia 10 Plus og Xperia L3 – pris og tilgængelighed

Sony har afsløret tre nye budget-smartphones, som kommer bredt ud på det danske marked. Her er priserne på Sony Xperia 10, Xperia 10 Plus og Xperia L3.

Sony Xperia 10 Plus
Sony Xperia 10 (Foto: MereMobil.dk)

Sony har afsløret to nye smartphones, Xperia 10 og Xperia 10 Plus. Begge telefoner kommer med det nye 21:9 format, som er noget af det, der på nuværende tidspunkt, adskiller Sony fra konkurrenterne.

21:9 formatet byder på en længere skærm. Når telefonen holdes vandret er formatet skræddersyet til at se alt det videoindhold på, som mobilbrugere efterhånden gør.

Mange kan sagtens finde på at se længere web-tv indslag og endda reelle film og udsendelser på deres smartphones, hvilket ifølge Sony berettiger til dette nye 21:9 format. Næsten alle YouTube-musikvideoer er ifølge Sony i 21:9 format.

Starter på 1.500 kroner

Xperia 10 får en vejledende pris på 2.999 kroner uden abonnement.

Telefonen kommer i sortiment hos Telia, Call Me, YouSee, Telmore, Telenor, CBB, Elgiganten og flere webshops som eksempelvis Bilka og Proshop. Salgsstarten bliver fredag den 1. marts 2019.

Også Xperia 10 Plus kommer også på det danske marked fredag den 1. marts 2019. Den får en vejledende pris på 3.499 kroner uden abonnement. Xperia 10 Plus kommer i sortiment hos Telia, Call Me og Elgiganten, oplyser Sony til MereMobil.dk.

Sony er også klar med en smartphone til lige under 1.500 kroner. Den kommer dog ikke med 21:9 format, men det mere “almindelige” 18:9 format. Xperia L3 kommer i handlen til en vejledende pris på 1.499 kroner uden abonnement. Den er i handlen fra midten af marts hos Telenor, CBB, Elgiganten, Proshop, Bilka.dk, Wupti m.m.

Det nye flagskib fra Sony hedder Xperia 1. Der er dog ikke yderligere informationer omkring pris og tilgængelighed for denne på det danske marked i skrivende stund.

Læs mere om flagskibet Sony Xperia 1

Mere til historien

Skal du have en af de nye Sony-telefoner? Hvis ja, så skal der måske også beskyttelsesglas på? Vi har vores favorit når det kommer til beskyttelsesglas og du kan blive klogere på hvilket og hvorfor i vores artikel “Hvilket “panserglas” bruger du?“.

Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram