Samsung Galaxy S10+ – se de nyeste billeder her

KORT NYT: Der er efterhånden kun 14 dage til Samsung afslører deres kommende flagskib, men allerede nu er Galaxy S10+ lækket på nye billeder. Se Galaxy S10+ i Ceramic Black her.

14 dage…. Ja, det er hvad der er til dagen, hvor Samsung officielt afslører deres kommende flagskib. Der har allerede været lækket mange billeder og specifikationer omkring de forskellige Galaxy S10’ere.

Dette ved vi om Samsung Galaxy S10+

Et nyt billede viser nu Galaxy S10+ i Ceramic Black ved siden af farven Prism Black. Det er Twitter-brugeren Roland Quandt, som har lækket disse nye billeder.

Det er på nuværende tidspunkt uvist om alle varianterne af Galaxy S10’ere bliver tilgængelige i disse farvevarianter.

Rygter antyder også, at Ceramic Black kan være eksklusiv til varianten med 12 GB RAM og 1 TB intern hukommelse. Disse oplysninger er dog ikke bekræftede.

Det er derfor også uvist om Ceramic Black lanceres på det danske marked.

MereMobil.dk holder tæt øje med de mange rygter og spekulationer om de kommende Samsung-modeller, samt selvfølgelig officielle udmeldinger fra Samsungs.

MereMobil.dk dækker Samsungs Unpacked event onsdag den 20. februar 2019, hvor det ventes de officielt lancere de nye Galaxy S10’ere foruden den meget omtalte foldbare smartphone.

Er dette Samsungs foldbare smartphone?

Mere til historien

Det ventes, at du allerede torsdag den 21. februar 2019 kan forudbestille dit eksemplar af Galaxy S10’erne.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram