Samsung Galaxy S10+ – se de nyeste billeder her

0

KORT NYT: Der er efterhånden kun 14 dage til Samsung afslører deres kommende flagskib, men allerede nu er Galaxy S10+ lækket på nye billeder. Se Galaxy S10+ i Ceramic Black her.

14 dage…. Ja, det er hvad der er til dagen, hvor Samsung officielt afslører deres kommende flagskib. Der har allerede været lækket mange billeder og specifikationer omkring de forskellige Galaxy S10’ere.

Dette ved vi om Samsung Galaxy S10+

Et nyt billede viser nu Galaxy S10+ i Ceramic Black ved siden af farven Prism Black. Det er Twitter-brugeren Roland Quandt, som har lækket disse nye billeder.

Det er på nuværende tidspunkt uvist om alle varianterne af Galaxy S10’ere bliver tilgængelige i disse farvevarianter.

Rygter antyder også, at Ceramic Black kan være eksklusiv til varianten med 12 GB RAM og 1 TB intern hukommelse. Disse oplysninger er dog ikke bekræftede.

Det er derfor også uvist om Ceramic Black lanceres på det danske marked.

MereMobil.dk holder tæt øje med de mange rygter og spekulationer om de kommende Samsung-modeller, samt selvfølgelig officielle udmeldinger fra Samsungs.

MereMobil.dk dækker Samsungs Unpacked event onsdag den 20. februar 2019, hvor det ventes de officielt lancere de nye Galaxy S10’ere foruden den meget omtalte foldbare smartphone.

Er dette Samsungs foldbare smartphone?

Mere til historien

Det ventes, at du allerede torsdag den 21. februar 2019 kan forudbestille dit eksemplar af Galaxy S10’erne.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer