Nye emojis er på vej – se dem her

1

En ny række emojis er blevet godkendt, så du kan se frem til 72 nye emojis i relativ nær fremtid. Se nogle af de nye emojis her.

En række nye emojis er blevet godkendt af Unicode Consortium. En af de emojis har virkelig været savnet. Nemlig en gabende emoji. Så det ser vi frem til bliver muligt at bruge.

Derudover kommer også en person i kørestol, en hund i snor, flamingo og mange andre.

De nye emojis kommer i 2019, men mere præcist hvornår er uvist. Måske iOS-brugere skal vente til iOS 13, mens Android-brugere måske skal vente til Android Q. Der plejer i hvert fald at gå nogle måneder fra emojis godkendes og til brugerne får dem i en opdatering.

Der kommer 72 forskellige emojis i denne omgang, men flere af dem kommer i forskellige udformninger og med forskellige hudfarver.

Du kan se alle de nye emojis på Unicodes hjemmeside.

Emojis har tidligere været brugt som “hovedpersoner” i en animationsfilm. Og selvom filmen ikke er et kæmpe mesterværk, så er den derimod ganske underholdende.

Emoji Filmen eller The Emoji Movie har premiere i dag

Apple-brugere får inden længe fire nye animojis. Disse kommer i iOS 12.2 opdateringen. Animojis er en slags “animerede” emojis.

Apple har annonceret Animoji – 3D-animerede emoji

Nye emojis i Unicode 12
Nye emojis i Unicode 12 (Foto: Emojipedia)

Mere til historien

Unicode Consortium er en organisation med medlemmer fra blandt andet Google, Microsoft og Apple, men også andre departementer og forskningsinstitutioner. Og de godkender altså emojis før de bliver klar til os brugere.Li

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer