Nye emojis er på vej – se dem her

En ny række emojis er blevet godkendt, så du kan se frem til 72 nye emojis i relativ nær fremtid. Se nogle af de nye emojis her.

En række nye emojis er blevet godkendt af Unicode Consortium. En af de emojis har virkelig været savnet. Nemlig en gabende emoji. Så det ser vi frem til bliver muligt at bruge.

Derudover kommer også en person i kørestol, en hund i snor, flamingo og mange andre.

De nye emojis kommer i 2019, men mere præcist hvornår er uvist. Måske iOS-brugere skal vente til iOS 13, mens Android-brugere måske skal vente til Android Q. Der plejer i hvert fald at gå nogle måneder fra emojis godkendes og til brugerne får dem i en opdatering.

Der kommer 72 forskellige emojis i denne omgang, men flere af dem kommer i forskellige udformninger og med forskellige hudfarver.

Du kan se alle de nye emojis på Unicodes hjemmeside.

Emojis har tidligere været brugt som “hovedpersoner” i en animationsfilm. Og selvom filmen ikke er et kæmpe mesterværk, så er den derimod ganske underholdende.

Emoji Filmen eller The Emoji Movie har premiere i dag

Apple-brugere får inden længe fire nye animojis. Disse kommer i iOS 12.2 opdateringen. Animojis er en slags “animerede” emojis.

Apple har annonceret Animoji – 3D-animerede emoji

Nye emojis i Unicode 12
Nye emojis i Unicode 12 (Foto: Emojipedia)

Mere til historien

Unicode Consortium er en organisation med medlemmer fra blandt andet Google, Microsoft og Apple, men også andre departementer og forskningsinstitutioner. Og de godkender altså emojis før de bliver klar til os brugere.Li

Du får nye emojis på din iPhone til foråret

Når foråret kommer, så er 118 emojis på vej til din iPhone, hvor nogle er helt nye, mens andre er nye varianter af eksisterende.

(mere…)
iOS 16.4 og iPadOS 16.4 tilføjer nye emojis

Apple har sendt iOS 16.4 og iPadOS 16.4 ud i betatest. Elsker du emojis, så er der nye emojis at glæde sig til.

(mere…)
Her er de mest populære emojis – 2022

De fleste kender nogen, som går amok med de små søde figurer - emojis. Se her de mest populære emojis i 2022.

(mere…)
Er dette næste års emojis?

Her får du et indblik i, hvilke nye emojis der kan være på vej.

(mere…)
Har du set de nye emojis? En grim trold venter

De nye emojis, som den gravide mand eller hænderne som folder et hjerte, er klar på iPhone og iPad med iOS 15.4. Men også på vej til Android og Windows.

(mere…)
Her er de mest populære emojis i 2021

Den mest populære emoji har ligget på førstepladsen siden 2019, men der er også nyt på listen. Se de mest benyttede emojis her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram