Emoji Filmen eller The Emoji Movie har premiere i dag

En ny animationsfilm om humørikonet Gene, der er den eneste emoji uden et filter, har nu dansk premiere. Læs mere om Emoji Filmen her og se traileren her.

Billeder fra Emoji The Movie (Kilde: IMDB.com)

Billeder fra Emoji The Movie (Kilde: IMDB.com)

Filmbranchen har endnu engang kigget på mobilbranchen for at finde inspiration til filmproduktionen.

 – Subway Surfers bliver Hollywood tv-serie

Emoji Filmen, som filmen hedder på dansk, følger Gene, der er den eneste emoji, som er født uden et filter. Derfor kan han også lave flere grimasser.

Filmen omhandler som sagt Gene, der den ene dag kommer til at lave det forkerte ”ansigt” i en besked og derfor udvises til stedet, hvor ubrugte emojis holder til. Her møder Gene så Hi-5 og Jailbreak, som hjælper ham til at finde sin rette plads.

Derefter tager de på en rejse til Skyen, hvor ingen før har været, for at finde koden der kan fikse Gene. Men det viser sig snart, at alle humørikonernes skæbne faktisk er truet i telefonen. Derfor må de tre venner redde deres verden før den slettes – for altid!

 – Rovio på vej med efterfølgeren til Angry Birds

Instruktøren, Tony Leondis, havde et ønske om at lave en film med et eventyr, der minder om Toy Story. Og fik altså inspirationen til, at den skulle være med de animerede humørikoner. Filmen har dansk premiere i dag, torsdag den 3. august 2017. Og vises både med dansk og engelsk tale i de danske biografer.

Fra Emoji filmen

Se den officielle trailer til The Emoji Movie

Mere til historien

Filmens originale titel er ”The Emoji Movie”. Den har en reel spilletid på 1 time og 26 minutter eksklusive reklamer og trailers. På den danske version er det blandt andet Stephania Potalivo, Lene Nystrøm og Niels Olsen, der har lagt stemme til. Mens det på original versionen er Christina Aguilera, James Corden, Anna Faris og T.J. Miller.

Du får nye emojis på din iPhone til foråret

Når foråret kommer, så er 118 emojis på vej til din iPhone, hvor nogle er helt nye, mens andre er nye varianter af eksisterende.

(mere…)
iOS 16.4 og iPadOS 16.4 tilføjer nye emojis

Apple har sendt iOS 16.4 og iPadOS 16.4 ud i betatest. Elsker du emojis, så er der nye emojis at glæde sig til.

(mere…)
Her er de mest populære emojis – 2022

De fleste kender nogen, som går amok med de små søde figurer - emojis. Se her de mest populære emojis i 2022.

(mere…)
Er dette næste års emojis?

Her får du et indblik i, hvilke nye emojis der kan være på vej.

(mere…)
Har du set de nye emojis? En grim trold venter

De nye emojis, som den gravide mand eller hænderne som folder et hjerte, er klar på iPhone og iPad med iOS 15.4. Men også på vej til Android og Windows.

(mere…)
Her er de mest populære emojis i 2021

Den mest populære emoji har ligget på førstepladsen siden 2019, men der er også nyt på listen. Se de mest benyttede emojis her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram