Emoji Filmen eller The Emoji Movie har premiere i dag

3

En ny animationsfilm om humørikonet Gene, der er den eneste emoji uden et filter, har nu dansk premiere. Læs mere om Emoji Filmen her og se traileren her.

Billeder fra Emoji The Movie (Kilde: IMDB.com)
Billeder fra Emoji The Movie (Kilde: IMDB.com)

Filmbranchen har endnu engang kigget på mobilbranchen for at finde inspiration til filmproduktionen.

 – Subway Surfers bliver Hollywood tv-serie

Emoji Filmen, som filmen hedder på dansk, følger Gene, der er den eneste emoji, som er født uden et filter. Derfor kan han også lave flere grimasser.

Filmen omhandler som sagt Gene, der den ene dag kommer til at lave det forkerte ”ansigt” i en besked og derfor udvises til stedet, hvor ubrugte emojis holder til. Her møder Gene så Hi-5 og Jailbreak, som hjælper ham til at finde sin rette plads.

Derefter tager de på en rejse til Skyen, hvor ingen før har været, for at finde koden der kan fikse Gene. Men det viser sig snart, at alle humørikonernes skæbne faktisk er truet i telefonen. Derfor må de tre venner redde deres verden før den slettes – for altid!

 – Rovio på vej med efterfølgeren til Angry Birds

Instruktøren, Tony Leondis, havde et ønske om at lave en film med et eventyr, der minder om Toy Story. Og fik altså inspirationen til, at den skulle være med de animerede humørikoner. Filmen har dansk premiere i dag, torsdag den 3. august 2017. Og vises både med dansk og engelsk tale i de danske biografer.

Fra Emoji filmen

Se den officielle trailer til The Emoji Movie

Mere til historien

Filmens originale titel er ”The Emoji Movie”. Den har en reel spilletid på 1 time og 26 minutter eksklusive reklamer og trailers. På den danske version er det blandt andet Stephania Potalivo, Lene Nystrøm og Niels Olsen, der har lagt stemme til. Mens det på original versionen er Christina Aguilera, James Corden, Anna Faris og T.J. Miller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer