Sådan slår du FaceTime fra på din iPhone og iPad

TIP: Læs her hvordan du slår FaceTime fra på din iPhone eller iPad.

En alvorlig fejl har ramt gruppeopkald i FaceTime. Selvom modparten ikke besvarede opkaldet, så blev der alligevel sendt lyd til den der ringede op. Muligheden for at ”aflytte” var dog ikke i timer, men kun i den tid opringningen fandt sted.

iOS 12 preview
Facetime kan have flere deltagere på én gang (Foto: Apple)

Alvorlig fejl i FaceTime: Du kunne aflyttes

Aflytning skræmmer helt sikkert nogle brugere af FaceTime. Og selvom Apple har deaktiveret muligheden for at foretage gruppeopkald, som følge af fejlen, ja, så kan du altså også slå det helt fra på din egen enhed.

Dette gøres ved at gå ind i Indstillinger -> FaceTime hvor du kan slå FaceTime til og fra.

Bemærk: FaceTime findes langt nede i listen under Indstillinger.

Apple lukkede for FaceTime gruppeopkald så snart fejlen blev kendt.

Apple har generelt gennem årene været gode til at “tage action” og sende fejlrettelser ud til softwaren hurtigt, hvis en større fejl findes.

Mere til historien

Husk du altid kan finde mange flere tip-historier i vores TIPS-kategori, hvor der er tips til flere forskellige situationer og produkter. Læs f.eks. hvordan du laver en ”Best Nine” på Instagram, hvordan du tjekker om batteriet i din iPhone er træt og til hvordan du gør din gamle sløve computer lynhurtig igen.


Tags: ,

Om MereMobil.dk

MereMobil.dk er et specialmagasin om smartphones, tablets og udviklingen i mobilbranchen, grundlagt af mobilekspert John G. Pedersen.