Asus har lanceret tablet med Chrome OS

Asus Chromebook Tablet CT100 er navnet på en ny tablet fra Asus. Det er deres første tablet med Chrome OS. Læs mere om den nye tablet her.

Asus har netop lanceret en række nye produkter under dette års CES-messe, som netop nu løber af staben i Las Vegas. Asus Chromebook Tablet CT100 er designet til, at introducere teknologi på en god og nem måde for yngre børn. Sådan lyder det i hvert fald i pressemeddelelsen.

Chromebook Tablet CT100 er robust og har samme version af Chrome OS, som også er tilgængelig på notebooks og Chromebooks.

CT100 kommer med en 9,7 tommer QXGA-skærm, der er modstandsdygtig overfor ridser og skrammer. Skærmen er i stærkt hærdet glas. Skærmopløsningen er på 1536 x 2048 pixels.

Chromebook Tablet kommer ligeledes med en stylus, som har "bor” i rammen om skærmen, når den ikke er i brug.

Asus ROG Phone lanceres officielt i Danmark

Chromebook Tablet CT100 er udformet i et gummi-agtigt chassis, hvilket gør den er nemmere at få et godt greb om og har dermed sværere ved at blive tabt. Skulle den blive tabt, så er den testet til at kunne klare fald på op til en meter – uden større skader.

Dog kan den lande uheldigt, hvilket man ikke kan gardere sig mod. Det betyder også, at den er testet til at skulle kunne klare fald fra de fleste borde, stole, sofaer osv.

Asus Chromebook Tablet CT100 (Foto: Asus)

Processoren er en hexa-core OP1 processor, som er specielt udviklet til Chromebooks. Derudover kommer Tablet CT100 med 4 GB RAM og 32 GB intern hukommelse.

Kameraet er på 5 megapixels, mens frontkameraet er på 2 megapixels.

Asus har ikke oplyst, hvornår Chromebook Tablet CT100 kommer på markedet og til hvilken pris. Ligesom det også endnu er uvist, om produktet rammer det danske marked.

Mere til historien

Asus har også lanceret en række Chromebooks (Chromebook Flip C434, Chromebook Flip C214, Chromebook C204, Chromebook C403), Studiobook S og ZenBook S13 på CES-messen 2019. Priser og tilgængelighed på disse er også ukendt i skrivende stund.


Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
De første specifikationer på Asus ROG Phone 6 er afsløret

I forbindelse med annonceringen af lanceringseventen af Asus ROG Phone 6, har Asus afsløret et par af specifikationerne på den kommende gamertelefon.

(mere…)
Asus snart klar med ROG Phone 6

Asus har netop offentliggjort datoen for, hvornår de vil afsløre den nye generation af gamertelefonen ROG Phone.

(mere…)
iPad Pro med M2-chip kommer måske til efteråret

RYGTE: Det er muligt at vi får en iPad Pro at se i efteråret i 2022

(mere…)
Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

GUIDE: Din iPad er fyldt op. Hvad nu? Sådan ser du, hvad der fylder mest på din iPad. Læs hvordan du frigør lagerplads på din iPad.

(mere…)
OnePlus tablet lanceres måske snart

OnePlus har hidtil gjort mest i smartphones og headset, samt TV på det indiske marked. Nu svirrer rygterne om, at OnePlus er på vej med deres første tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram