Asus har lanceret tablet med Chrome OS

Asus Chromebook Tablet CT100 er navnet på en ny tablet fra Asus. Det er deres første tablet med Chrome OS. Læs mere om den nye tablet her.

Asus har netop lanceret en række nye produkter under dette års CES-messe, som netop nu løber af staben i Las Vegas. Asus Chromebook Tablet CT100 er designet til, at introducere teknologi på en god og nem måde for yngre børn. Sådan lyder det i hvert fald i pressemeddelelsen.

Chromebook Tablet CT100 er robust og har samme version af Chrome OS, som også er tilgængelig på notebooks og Chromebooks.

CT100 kommer med en 9,7 tommer QXGA-skærm, der er modstandsdygtig overfor ridser og skrammer. Skærmen er i stærkt hærdet glas. Skærmopløsningen er på 1536 x 2048 pixels.

Chromebook Tablet kommer ligeledes med en stylus, som har "bor” i rammen om skærmen, når den ikke er i brug.

Asus ROG Phone lanceres officielt i Danmark

Chromebook Tablet CT100 er udformet i et gummi-agtigt chassis, hvilket gør den er nemmere at få et godt greb om og har dermed sværere ved at blive tabt. Skulle den blive tabt, så er den testet til at kunne klare fald på op til en meter – uden større skader.

Dog kan den lande uheldigt, hvilket man ikke kan gardere sig mod. Det betyder også, at den er testet til at skulle kunne klare fald fra de fleste borde, stole, sofaer osv.

Asus Chromebook Tablet CT100 (Foto: Asus)

Processoren er en hexa-core OP1 processor, som er specielt udviklet til Chromebooks. Derudover kommer Tablet CT100 med 4 GB RAM og 32 GB intern hukommelse.

Kameraet er på 5 megapixels, mens frontkameraet er på 2 megapixels.

Asus har ikke oplyst, hvornår Chromebook Tablet CT100 kommer på markedet og til hvilken pris. Ligesom det også endnu er uvist, om produktet rammer det danske marked.

Mere til historien

Asus har også lanceret en række Chromebooks (Chromebook Flip C434, Chromebook Flip C214, Chromebook C204, Chromebook C403), Studiobook S og ZenBook S13 på CES-messen 2019. Priser og tilgængelighed på disse er også ukendt i skrivende stund.


Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
OnePlus Pad test | Et godt bud på prisvenlig tablet

TEST: Prisen er skarp, covertastatur understøttes og ydelsen er god. OnePlus Pad er måske din næste Android-tablet?

(mere…)
OnePlus Pad – pris og tilgængelighed er afsløret

Så nu er ventetiden snart ovre. Den nye tablet OnePlus Pad lander i handlen snart. Du kan se prisen her.

(mere…)
Asus afslører nye ROG Phone 7 gamingtelefoner

Når det kommer til fede gamingtelefoner, er Asus i sit es. Denne gang tilbydes den nyeste Snapdragon-processor og opgraderet køling.

(mere…)
Asus ROG Phone 7 er lige på trapperne

Det er bekræftet, at gamertelefonen Asus ROG Phone 7 snart bliver offentliggjort.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram