Asus har lanceret tablet med Chrome OS

Asus Chromebook Tablet CT100 er navnet på en ny tablet fra Asus. Det er deres første tablet med Chrome OS. Læs mere om den nye tablet her.

Asus har netop lanceret en række nye produkter under dette års CES-messe, som netop nu løber af staben i Las Vegas. Asus Chromebook Tablet CT100 er designet til, at introducere teknologi på en god og nem måde for yngre børn. Sådan lyder det i hvert fald i pressemeddelelsen.

Chromebook Tablet CT100 er robust og har samme version af Chrome OS, som også er tilgængelig på notebooks og Chromebooks.

CT100 kommer med en 9,7 tommer QXGA-skærm, der er modstandsdygtig overfor ridser og skrammer. Skærmen er i stærkt hærdet glas. Skærmopløsningen er på 1536 x 2048 pixels.

Chromebook Tablet kommer ligeledes med en stylus, som har “bor” i rammen om skærmen, når den ikke er i brug.

Asus ROG Phone lanceres officielt i Danmark

Chromebook Tablet CT100 er udformet i et gummi-agtigt chassis, hvilket gør den er nemmere at få et godt greb om og har dermed sværere ved at blive tabt. Skulle den blive tabt, så er den testet til at kunne klare fald på op til en meter – uden større skader.

Dog kan den lande uheldigt, hvilket man ikke kan gardere sig mod. Det betyder også, at den er testet til at skulle kunne klare fald fra de fleste borde, stole, sofaer osv.

Asus Chromebook Tablet CT100 (Foto: Asus)

Processoren er en hexa-core OP1 processor, som er specielt udviklet til Chromebooks. Derudover kommer Tablet CT100 med 4 GB RAM og 32 GB intern hukommelse.

Kameraet er på 5 megapixels, mens frontkameraet er på 2 megapixels.

Asus har ikke oplyst, hvornår Chromebook Tablet CT100 kommer på markedet og til hvilken pris. Ligesom det også endnu er uvist, om produktet rammer det danske marked.

Mere til historien

Asus har også lanceret en række Chromebooks (Chromebook Flip C434, Chromebook Flip C214, Chromebook C204, Chromebook C403), Studiobook S og ZenBook S13 på CES-messen 2019. Priser og tilgængelighed på disse er også ukendt i skrivende stund.


iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
Ny VILDT tynd iPad Pro

M4-chip, OLED-skærm og lavere vægt, men en høj pris. Mød den nye iPad Pro 2024.

(mere…)
Den nye iPad Air er den nye ’iPad Pro’

Her er det vigtigste du skal vide om iPad Air 2024 med 11- og 13-tommer skærme.

(mere…)
Du skal se denne Apple-event i dag

HUSK: Hvis du elsker ny teknologi, så skal du se med her.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram