Rigtig glædelig jul til dig fra MereMobil.dk

MereMobil.dk ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul. Selvom vi ønsker dit besøg, så husk at nyde samværet med dine kære – også offline 🙂

Julen sig nærmer, sneen jorden dækker. Højt fra træets grønne top. Dejlig er den himmelblå… Ja, det er blot nogle af de mange julesange, som de fleste af os formentlig vil synge i aften rundt om juletræet.

Vi håber derfor også, at julefreden stille og roligt har ramt dig og din familie. For julefred har I formentlig heller ikke haft de seneste uger, hvis du har været ude og juleshoppe, så har du formentlig oplevet det kan være ret stressende.

Men nu er dagen endelig her. Juleaften til glæde for store og små.

Juleaften er en aften, hvor de fleste samles med familien og holder juleaften. Det er også tit en dag, som er lig med en masse julehilsner fra venner og familie – enten via SMS, Facebook-opdateringer, Messenger-beskeder eller lignende.

Vi på MereMobil.dk redaktionen vil også benytte lejligheden til at ønske Jer alle en rigtig glædelig jul.

Vi håber, at I får en super dejlig aften.

Og selvom vi på MereMobil.dk elsker mobiltelefoner og lignende. Så vil vi smide telefonen væk i aften – og håber mange af Jer derude vil gøre det samme – og nyde aftenen i selskab med dem i er sammen med.

MereMobil.dk holder ikke ”juleferie”, men er dog på lavt blus de næste dage. Men glem ikke at holdøje med lidt nyheder. Følg eventuelt med via vores nyhedsbrev.

Husk i øvrigt, at du kan ringe til Julemanden og se om han kan nå at opfylde dit højeste ønske.

Ring til Julemanden og bliv populær hos børnene

Mange julehilsner fra Lene B. og John G.

Mere til historien

2019 starter med den store elektronikmesse CES i Las Vegas i starten af januar.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram