Her er sangteksterne til julesangene - som app

TIP: Hvor finder jeg teksterne til julesangene? Her er den digitale genvej til julesalmerne.

Juletræ
Juletræ Når der danses rundt om juletræet skal sangteksterne være på plads. På nettet findes både apps og sanghæfter. (Foto: Gerd Altmann)

Du behøver ikke bruge de slidte sanghæfter, der var med i Hjemmet og Familie Journalen i 70’erne, når turen med familien går rundt om juletræet.

Velkommen til den moderne tidsalder.

Selvfølgelig findes sangteksterne til julesangene som app samt i andre digitale udgaver.

Vi har samlet fire digitale genveje til teksterne, så du kan synge "Højt fra træets grønne top", uden at komme ud af takt eller glemme noget af teksten.

Her finder du teksterne til julens sange

  • JuleAppen: Find blandt andet teksterne til ”Dejlig er den himmel blå”, ”Det kimer nu til julefest”, ”På loftet sidder nissen" og mange andre. Appen fungerer, men er temmelig gammeldags i dens design og opbygning. Gratis download til iPhone og iPad samt Android.
  • Sangbog: Sangteksterne er her let tilgængelige i et flot design. Teksterne ses på skærmen mens simpel musik akkompagnerer de ofte dårlige sangstemmer. Sangbog har endda sangene indsunget, så du blot skal mime. De 14 julesange koster 25 kroner. Download til iPhone og iPad.
  • Julestads: Udover bunkevis af juleinfo indeholder denne website også julesange med teksterne til alle de kendte sange. Også noderne til sangene findes her. Gratis tilgængelig på nettet.
  • Download og print sanghæftet: Er du mere til sanghæftet, men er det blevet væk eller spist af tidens tand, så har Alt for damerne et sanghæfte liggende online. Du kan enten synge med fra websiten eller downloade sanghæftet, som du efterfølgende selv printer. Hæftet med julesange kan hentes gratis.

Juletræet som vi går rundt om er fra 1800-tallet. Det første træ blev tændt i Danmark i 1811, men først da digtere og forfattere i Danmark begyndte at omtale det, blev den underlige skik fra Tyskland, noget vi tog til os. Først omkring 1. Verdenskrig (1914-1918) blev juletræet almindeligt i Danmark.

- TIP: Sådan ringer du til Julemanden

Mere til historien

På MereMobil.dk er vi mobilløse juleaften. Her kommer den analoge sangbog frem. Mobilen bruges udelukkende som kamera.

Læs også:
- Vi gider ikke have mobilerne ved julebordet

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
NemID’s nedlukning er udskudt – MitID volder problemer

Mange danskere har endnu ikke fået MitID, men nu udskydes fristen med 4 måneder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram