Med Telia One World kan Telias kunder roame i flere lande

0

Telias kunder kan nu tage mobilen med i flere lande. Med Telia One World kan kunderne benytte mobilen i hele EU og flere andre lande.

Telia Roam-Like-Home - Telia One World (Foto: Telia)
Telia Roam-Like-Home – Telia One World (Foto: Telia)

Telias koncept Roam-Like-Home er nu klar til endnu flere lande. Faktisk er det blevet udvidet, så det dækker omkring 97 procent af alle danskernes udlandsrejser. Det skriver Telia i en pressemeddelese.

Roam-Like-Home så dagens lys i 2014 og har siden da betydet, at Telia-kunder har kunne tage mobilen med rundt i Europa uden at bekymre sig om telefonregningen. Men nu gælder konceptet også udenfor Europa.

 – Telia har lanceret ny TV-boks

Det nye abonnement Telia One World giver kunderne muligheden for at tage fri tale, fri sms, fri mms og 20 GB data med sig i hele EU, samt en række af de lande, som danskerne oftest rejser til. Disse lande er blandt andet USA, Tyrkiet og Thailand.

– “Vi har selvfølgelig kigget på, hvilke lande vores kunder oftest rejser til. Her står EU inklusive Norge og Schweiz samt USA, Tyrkiet og Thailand for langt hovedparten af alle udlandsrejser. Når Telia-kunder tager mobilen med til udlandet, er det i 97 pct. af tilfældene til netop et af disse lande. Derfor er USA, Tyrkiet og Thailand de naturlige lande at starte med i vores nye One World-abonnement,” forklarer Gustav Berghog, der er privatkundedirektør i Telia.

 – Telia har lanceret Wi-Fi Opkald i stilhed

Telia One World indeholder desuden fri tale, fri sms, fri mms og 20 GB data i alle Roam-Like-Home landene også fri data i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Abonnementet koster 299 kroner om måneden. Har du flere abonnementer i husstanden, som skal have et Telia One World, så bliver prisen mindre jo flere ”OneMoreWorld” abonnementer, der tilvælges. De efterfølgende koster 149 kroner om måneden per abonnement.

Mere til historien

Ifølge Danmarks Statistik dækker Telia One World 91 procent af alle længere udlandsrejser, og tæt på 100 procent af alle danske udlandsrejser.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer