Libratone har slået dørene op for første butik i Danmark

16

Højttalerproducenten Libratone har netop slået dørene op for deres første fysiske butik i Danmark. Kunderne kan få den fulde oplevelse af lydprodukterne.

Billede inde fra Libratone butikken (Foto: Libratone)
Billede inde fra Libratone butikken (Foto: Libratone)

Libratone er oprindeligt en dansk højttalerproducent, der trods salget til en asiatisk investorgruppe i 2014, stadig har rødderne dybt plantet i Danmark. Derfor har de nu åbnet deres første fysiske butik i Danmark.

Butikken er placeret på Strøget, helt præcist Østergade 26 i København.

Det er meningen, at butikken skal sørge for, at kunderne få den fulde oplevelse af Libratones produkter og identitet.

Libratone åbner for AirPlay understøttelse

Butikken er designet af det danske designbureau Borg Brückner, som også står bag indretningen af en række kendte butikker i København. Materialevalget i butikken er egetræ og beton, hvilket er for at afspejle de nordiske rødder i Libratone. Det betyder også, at de klare og sprælske farver som kendetegner produkterne, er med til at bryde det.

Der er selvfølgelig også et ”lydrum” i butikken, hvor kunderne kan afprøve produkterne på egen hånd.

Libratone er klar med nye trådløse højttalere

– “Vi har ventet spændt på at kunne åbne dørene til den nye butik og byde vores kunder indenfor i vores fysiske univers. Indretningen afspejler Libtratones DNA, værdier og vores nye visuelle stil, som nu bliver synlig for alle i gadebilledet. Med åbningen af butikken håber vi på at kunne skabe direkte dialog med vores brugere, og vi har planlagt en række events i løbet af efteråret, som netop har til formål at få vores brugere til at føle sig velkomne og gå på opdagelse i vores kreative univers af lyd og farver,” siger Jamie Robertson, CCO i Libratone.

Mere til historien

Danske Bang og Olufsen (B&O) har også egne butikker.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer