Er Google på vej med en Pixel 3 Lite?

Tidligere var det på mode med "mini-modeller". Nu ser det ud til, at det er populært med Lite-modeller. Google er angiveligt på vej med Pixel 3 Lite.

Google Pixel 3 Lite (Foto: Ruzetked)

Google Pixel 3 Lite (Foto: Ruzetked)

Google har tidligere på efteråret lanceret deres nyeste Pixel-telefoner, men nu forlyder det på rygtebørsen, at de måske er på vej med endnu en. Navnet på den nye er formentlig Google Pixel 3 Lite.

De mange rygter og spekulationer er startet efter et læk på en russisk hjemmeside, hvor der ses detaljer om en kommende Pixel enhed med navnet Pixel 3 Lite. Som navnet antyder, så er der umiddelbart tale om en billigere version af Pixel 3. Det skriver Afterdawn.com.

 - Alt du skal vide om Google Pixel 3 og Pixel 3 XL

Kodenavnet på telefonen skulle være Sargo. Kameraet er angiveligt det samme 12 megapixels kamera, som på den oprindelige Pixel 3. Kameraet er en af de vigtigste features på Pixel telefonerne.

Ellers ventes specifikationerne at være en 5,56 tommer Full HD+ skærm (IPS panel), Snapdragon 670 processor fra Qualcomm, 4 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, USB-C, stereo højttalere og et batteri på 2.915 mAh. Batteriet er i øvrigt samme størrelse som på Pixel 3.

Modsat Pixel 3 og Pixel 3 XL så skulle der desuden være en 3,5 mm jackstik port på Pixel 3 Lite.

Hvornår Pixel 3 Lite vil blive afsløret er uvist, men det forventes at ske i slutningen af 2018 eller første kvartal 2019. Mest realistisk er måske 2019, hvis ikke det sker snart. For sker det ikke inden længe går der jul i den og opmærksomheden er derfor mindsket.

 - Google: Pixel Watch kommer ikke i år

Der har været rygter om, at prisen bliver et sted mellem 400 og 500 dollars. Om en Pixel 3 Lite vil blive lanceret på det danske marked er uvist. Tidligere har Google ikke lanceret Pixel-telefoner på det danske marked.

Google har endnu ikke meldt noget officielt ud om telefonen. Så i skrivende stund er der altså kun tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Vi har tidligere på måneden skrevet, at Samsung måske næste år vil lancere en Galaxy S10 Lite. Dermed ser det ud til, at det er populært med Lite-modellerne. Tidligere var det mini-modellerne, som var en succes for blandt andet Samsung og Sony.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram