Er Google på vej med en Pixel 3 Lite?

0

Tidligere var det på mode med “mini-modeller”. Nu ser det ud til, at det er populært med Lite-modeller. Google er angiveligt på vej med Pixel 3 Lite.

Google Pixel 3 Lite (Foto: Ruzetked)
Google Pixel 3 Lite (Foto: Ruzetked)

Google har tidligere på efteråret lanceret deres nyeste Pixel-telefoner, men nu forlyder det på rygtebørsen, at de måske er på vej med endnu en. Navnet på den nye er formentlig Google Pixel 3 Lite.

De mange rygter og spekulationer er startet efter et læk på en russisk hjemmeside, hvor der ses detaljer om en kommende Pixel enhed med navnet Pixel 3 Lite. Som navnet antyder, så er der umiddelbart tale om en billigere version af Pixel 3. Det skriver Afterdawn.com.

 – Alt du skal vide om Google Pixel 3 og Pixel 3 XL

Kodenavnet på telefonen skulle være Sargo. Kameraet er angiveligt det samme 12 megapixels kamera, som på den oprindelige Pixel 3. Kameraet er en af de vigtigste features på Pixel telefonerne.

Ellers ventes specifikationerne at være en 5,56 tommer Full HD+ skærm (IPS panel), Snapdragon 670 processor fra Qualcomm, 4 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, USB-C, stereo højttalere og et batteri på 2.915 mAh. Batteriet er i øvrigt samme størrelse som på Pixel 3.

Modsat Pixel 3 og Pixel 3 XL så skulle der desuden være en 3,5 mm jackstik port på Pixel 3 Lite.

Hvornår Pixel 3 Lite vil blive afsløret er uvist, men det forventes at ske i slutningen af 2018 eller første kvartal 2019. Mest realistisk er måske 2019, hvis ikke det sker snart. For sker det ikke inden længe går der jul i den og opmærksomheden er derfor mindsket.

 – Google: Pixel Watch kommer ikke i år

Der har været rygter om, at prisen bliver et sted mellem 400 og 500 dollars. Om en Pixel 3 Lite vil blive lanceret på det danske marked er uvist. Tidligere har Google ikke lanceret Pixel-telefoner på det danske marked.

Google har endnu ikke meldt noget officielt ud om telefonen. Så i skrivende stund er der altså kun tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Vi har tidligere på måneden skrevet, at Samsung måske næste år vil lancere en Galaxy S10 Lite. Dermed ser det ud til, at det er populært med Lite-modellerne. Tidligere var det mini-modellerne, som var en succes for blandt andet Samsung og Sony.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer