Sådan følger du Huawei Mate 20 Pro-eventen

KORT NYT: Huawei har inviteret verdenspressen med til London, hvor de i eftermiddag vil afsløre deres Mate 20-serie og flagskibet Mate 20 Pro. Du kan livestreame eventen. Se hvordan her.

Huawei inviterer til event i London, hvor de præsenterer Mate 20 og Mate 20 Pro (Kilde: Huawei Twitter)

Huawei inviterer til event i London, hvor de præsenterer Mate 20 og Mate 20 Pro (Kilde: Huawei Twitter)

Huawei er i eftermiddag klar med eventen, hvor de vil løfte sløret for Mate 20 og Mate 20 Pro – måske også flere produkter. Og du kan følge med endda hjemmefra stuen af. Huawei livestreamer nemlig eventen.

Du kan finde livestreamen på Huaweis hjemmeside, hvor de altså viser eventen direkte. Så det er næsten som at være i London selv.

 - Huawei Mate 20 Pro - så dyr bliver den

Derudover holder vi på MereMobil.dk dig også opdateret på alle nyhederne. Vi vil løbende informere omkring præsentationerne og de produkter, som er aktuelle for det danske marked.

Eventen finder sted i eftermiddag klokken 15.00 dansk tid.

 - Huawei Mate 20 Pro - de lækkede specifikationer

Husk MereMobil.dk holder dig opdateret og du kan løbende følge med i de seneste nyheder.

Mere til historien

Forventningerne til Mate 20-serien er store. Da Huawei de sidste par år virkelig er gået langt med deres Mate-serie og P-serien, hvilket også tydeligt har kunne ses på Huaweis popularitet. Senest er eksempelvis kameraet i Huawei P20 Pro fortsat foran iPhone Xs Max kameraet.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram