Huawei har snydt i benchmark målinger

8

Huawei har indrømmet, at de har snydt i benchmark målinger. “Ikke et problem,” siger Huawei. De andre snyder også!

Benchmarkmålinger er blevet mere og mere anerkendte når det kommer til at bedømme hvor god en telefon er. MereMobil.dk benytter også benchmarkmålinger i vores anmeldelser, dog vægter vi den daglige brugeroplevelse højest. Resultaterne siger nemlig reelt ikke noget om brugeroplevelsen.

Så i vores anmeldelser tester vi enhederne i benchmarkprogrammer, men er altså den daglige brug som er alt afgørende for udfaldet af testen.

Og det er måske en god ting. For tidligere er producenter som OnePlus og Samsung blevet taget i bevidst at snyde i benchmarkprogrammerne. OnePlus for blandt andet OnePlus 3T og OnePlus 5, mens Samsung blandt andet er blevet busted for ved lanceringen af Galaxy Note 3. Men nu er Huawei så at finde på snyd-listen.

LÆS OGSÅ:  OnePlus 3T snyder sig hurtigere i benchmarktest

Huawei har også erkendt, at de bevidst har ændret i resultatet. Men de mener, at de har været nødt til det da konkurrenterne også gør det. Det skriver TheRegister.

Huawei har dog nu lovet, at deres benchmarkresultater fremadrettet vil blive godkendt af en tredjepart. Og mon ikke, at der snart florerer benchmark esultater for Huawei Mate 20 Pro, som altså offentliggøres ved en event i London tirsdag den 16. oktober 2018.

Mere til historien

Benchmarkprogrammer tjekker ud, hvor hurtig hardwaren er til forskellige ting eksempelvis grafik osv. MereMobil.dk benytter benchmarkprogrammerne Antutu benchmark og 3D Mark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer