Huawei har snydt i benchmark målinger

Huawei har indrømmet, at de har snydt i benchmark målinger. "Ikke et problem," siger Huawei. De andre snyder også!

Benchmarkmålinger er blevet mere og mere anerkendte når det kommer til at bedømme hvor god en telefon er. MereMobil.dk benytter også benchmarkmålinger i vores anmeldelser, dog vægter vi den daglige brugeroplevelse højest. Resultaterne siger nemlig reelt ikke noget om brugeroplevelsen.

Så i vores anmeldelser tester vi enhederne i benchmarkprogrammer, men er altså den daglige brug som er alt afgørende for udfaldet af testen.

Og det er måske en god ting. For tidligere er producenter som OnePlus og Samsung blevet taget i bevidst at snyde i benchmarkprogrammerne. OnePlus for blandt andet OnePlus 3T og OnePlus 5, mens Samsung blandt andet er blevet busted for ved lanceringen af Galaxy Note 3. Men nu er Huawei så at finde på snyd-listen.

LÆS OGSÅ:  OnePlus 3T snyder sig hurtigere i benchmarktest

Huawei har også erkendt, at de bevidst har ændret i resultatet. Men de mener, at de har været nødt til det da konkurrenterne også gør det. Det skriver TheRegister.

Huawei har dog nu lovet, at deres benchmarkresultater fremadrettet vil blive godkendt af en tredjepart. Og mon ikke, at der snart florerer benchmark esultater for Huawei Mate 20 Pro, som altså offentliggøres ved en event i London tirsdag den 16. oktober 2018.

Mere til historien

Benchmarkprogrammer tjekker ud, hvor hurtig hardwaren er til forskellige ting eksempelvis grafik osv. MereMobil.dk benytter benchmarkprogrammerne Antutu benchmark og 3D Mark.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Galaxy S22-serien får klø af iPhone 13 i test

iPhone 13 Pro Max så sig ikke tilbage, da respekteret tech-site testede Galaxy S22-serien op mod Apple-flagskibet.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram