Huawei har snydt i benchmark målinger

Huawei har indrømmet, at de har snydt i benchmark målinger. “Ikke et problem,” siger Huawei. De andre snyder også!

Benchmarkmålinger er blevet mere og mere anerkendte når det kommer til at bedømme hvor god en telefon er. MereMobil.dk benytter også benchmarkmålinger i vores anmeldelser, dog vægter vi den daglige brugeroplevelse højest. Resultaterne siger nemlig reelt ikke noget om brugeroplevelsen.

Så i vores anmeldelser tester vi enhederne i benchmarkprogrammer, men er altså den daglige brug som er alt afgørende for udfaldet af testen.

Og det er måske en god ting. For tidligere er producenter som OnePlus og Samsung blevet taget i bevidst at snyde i benchmarkprogrammerne. OnePlus for blandt andet OnePlus 3T og OnePlus 5, mens Samsung blandt andet er blevet busted for ved lanceringen af Galaxy Note 3. Men nu er Huawei så at finde på snyd-listen.

LÆS OGSÅ:  OnePlus 3T snyder sig hurtigere i benchmarktest

Huawei har også erkendt, at de bevidst har ændret i resultatet. Men de mener, at de har været nødt til det da konkurrenterne også gør det. Det skriver TheRegister.

Huawei har dog nu lovet, at deres benchmarkresultater fremadrettet vil blive godkendt af en tredjepart. Og mon ikke, at der snart florerer benchmark esultater for Huawei Mate 20 Pro, som altså offentliggøres ved en event i London tirsdag den 16. oktober 2018.

Mere til historien

Benchmarkprogrammer tjekker ud, hvor hurtig hardwaren er til forskellige ting eksempelvis grafik osv. MereMobil.dk benytter benchmarkprogrammerne Antutu benchmark og 3D Mark.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram