Er Apple ved at droppe 3D Touch?

1

KORT NYT: iPhone Xr kommer uden teknologien 3D Touch, der aldrig rigtigt er blevet den succes, som Apple håbede på. Er det snart helt slut?

Apple introducerede teknologien 3D Touch i forbindelse med lanceringen af iPhone 6S i 2015, men det virker til at det var mere en gimmick end noget brugerne tog til sig.

Apple har i hvert fald valgt, at sige farvel til 3D Touch på én af dette års modeller – nemlig iPhone Xr.

LÆS OGSÅ: iPhone Xr er Apples nye “lavpris iPhone”

Selvom det altså “kun” er i den nye “billige”-iPhone, at der ikke understøttes 3D Touch, så virker det til, at det måske snart er slut med understøttelse af 3D Touch teknologien.

Siden introduktionen af 3D Touch er det også begrænset, hvad Apple har gjort for at integrere funktionen yderligere i iOS-systemet. Det er heller ikke alle applikationer, der har valgt at understøtte dette.

Ved at sige farvel til 3D Touch kan Apple også reducere produktionsomkostningerne, samt benytte pladsen i telefonen til noget andet.

Har du gjort brug af 3D Touch eller lignende teknologi og vil du savne den, hvis den ikke længere understøttes af Apple?

Hvordan bruges 3D Touch på iPhone 6S

Mere til historien

Huawei forsøgte på et tidspunkt med funktionen Press Touch på deres Huawei P9 Plus. Heller ikke dette slog igennem. Android 7 Marshmallow havde også en lignende funktion. Men ej heller her er der gjort ret meget ud af det efterfølgende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer