Er Apple ved at droppe 3D Touch?

KORT NYT: iPhone Xr kommer uden teknologien 3D Touch, der aldrig rigtigt er blevet den succes, som Apple håbede på. Er det snart helt slut?

Apple introducerede teknologien 3D Touch i forbindelse med lanceringen af iPhone 6S i 2015, men det virker til at det var mere en gimmick end noget brugerne tog til sig.

Apple har i hvert fald valgt, at sige farvel til 3D Touch på én af dette års modeller - nemlig iPhone Xr.

LÆS OGSÅ: iPhone Xr er Apples nye "lavpris iPhone"

Selvom det altså "kun" er i den nye "billige"-iPhone, at der ikke understøttes 3D Touch, så virker det til, at det måske snart er slut med understøttelse af 3D Touch teknologien.

Siden introduktionen af 3D Touch er det også begrænset, hvad Apple har gjort for at integrere funktionen yderligere i iOS-systemet. Det er heller ikke alle applikationer, der har valgt at understøtte dette.

Ved at sige farvel til 3D Touch kan Apple også reducere produktionsomkostningerne, samt benytte pladsen i telefonen til noget andet.

Har du gjort brug af 3D Touch eller lignende teknologi og vil du savne den, hvis den ikke længere understøttes af Apple?

Hvordan bruges 3D Touch på iPhone 6S

Mere til historien

Huawei forsøgte på et tidspunkt med funktionen Press Touch på deres Huawei P9 Plus. Heller ikke dette slog igennem. Android 7 Marshmallow havde også en lignende funktion. Men ej heller her er der gjort ret meget ud af det efterfølgende.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram