Er Apple ved at droppe 3D Touch?

KORT NYT: iPhone Xr kommer uden teknologien 3D Touch, der aldrig rigtigt er blevet den succes, som Apple håbede på. Er det snart helt slut?

Apple introducerede teknologien 3D Touch i forbindelse med lanceringen af iPhone 6S i 2015, men det virker til at det var mere en gimmick end noget brugerne tog til sig.

Apple har i hvert fald valgt, at sige farvel til 3D Touch på én af dette års modeller – nemlig iPhone Xr.

LÆS OGSÅ: iPhone Xr er Apples nye “lavpris iPhone”

Selvom det altså “kun” er i den nye “billige”-iPhone, at der ikke understøttes 3D Touch, så virker det til, at det måske snart er slut med understøttelse af 3D Touch teknologien.

Siden introduktionen af 3D Touch er det også begrænset, hvad Apple har gjort for at integrere funktionen yderligere i iOS-systemet. Det er heller ikke alle applikationer, der har valgt at understøtte dette.

Ved at sige farvel til 3D Touch kan Apple også reducere produktionsomkostningerne, samt benytte pladsen i telefonen til noget andet.

Har du gjort brug af 3D Touch eller lignende teknologi og vil du savne den, hvis den ikke længere understøttes af Apple?

Hvordan bruges 3D Touch på iPhone 6S

Mere til historien

Huawei forsøgte på et tidspunkt med funktionen Press Touch på deres Huawei P9 Plus. Heller ikke dette slog igennem. Android 7 Marshmallow havde også en lignende funktion. Men ej heller her er der gjort ret meget ud af det efterfølgende.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram