Sådan hænger du Google Wifi op

VIDEO: Vil du ikke have Google Wifi routerne stående på en reol eller  i vindueskarmen, så hæng dem op. Se her hvordan jeg gjorde.

Ophæng for under 200 kroner

I salgsæsken til Google Wifi medfølger ikke et ophæng. Google vil gerne have, at enhederne placeres synligt i hjemmet. Sådan ser det i hvert fald ud i markedsføringen.

Jeg gider ikke have alt for meget stående rundt omkring. Derfor har jeg været på udkig efter ophængs-muligheder. Løsningen fandt jeg på eBay.

Ophænget, der ikke er produceret af Google, består af en plade til at skrue på loftet og en ring med plads til ledningerne. Ringen sættes ned om selve routeren, der efterfølgende klikkes på loft-ophænget.

Nu kan routerne placeres mere optimalt; væk fra vægge og andre forhindringer for radiobølgerne. Efterfølgende kan man selv forfine løsningen med kabelbakke hen over loftet, eller du kan lave et skjult strømudtag – hvis du altså er elektriker.

Jeg måtte slippe den nette sum af 180 danske kroner inklusive fragt fra Kina til Danmark. Til gengæld ventede jeg så i tre uger på ankomsten til min postkasse.

I videoen ovenover kan du se hvordan jeg hængte Google Wifi op.

I forhold til de faste placeringer jeg have til routerne før, har ophænget ikke ændret dækningen af Wi-Fi signalet. Men tidligere stod routerne også relativt højt.

Det generelle gode råd til god Wi-Fi dækning er at placere routeren så højt som mulighed. I hvert fald ikke på gulvet bagved en sofa, i et skab eller lignende.

Routeren fra min internetudbyder kan på ingen måde dække hele huset med Wi-Fi signal. Derfor har en alternativ løsning været en nødvendighed. I dag står routeren i bridge-mode og Google Wifi styrer hele netværket. Jeg bruger altså ikke udbyderens router til trådløst internet.

I min anmeldelse af Google Wifi kan du læse, hvordan systemet sættes op og fungerer i dagligdagen.

Mere til historien

Google Wifi er et såkaldt Mesh-system der laver ét stort netværk. Routerenhederne taler sammen sørger for du ikke har forstyrrelser på signalet. I ”gamle dage” kunne netværket udvides med en extender, men Mesh-systemerne er betydeligt bedre end en extender-løsning.

Den originale Chromecast bliver snart ubrugelig

Bruger du stadig den originale Chromecast, bør du nok snart overveje at udskifte den.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
Gemini er landet på dansk jord

Google erkender at Gemini kan fejle. Gemini kan tilgås både som app til Android og via en browser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram